Як приготувати м’ясо в рукаві?

Як приготувати м’ясо в рукаві?
Свинина з медом, запечена в рукаві

Для приготування свинини з даного рецептом вам знадобиться:

М’ясо свиняче — 1,5 кг;
Часник — 6 зубчиків;
Лавровий лист — 5 шт .;
Мед — 1,5 ст.л .;
Гірчиця — 1,5 ст.л .;
Вино червоне сухе — 100 мл;
Сіль — за смаком;
Перець чорний мелений — за смаком;
Перець червоний мелений — за смаком;
Коріандр горошком — за смаком.
Спочатку потрібно очистити від шкірки і нарізати пластинками часник. Свинину слід помити, обсушити, зробити в м’ясі невеликі надрізи і помістити в них пластинки часнику і листочки лаврового листа. Потім треба змішати сіль і два види перцю. Помістити м’ясо в глибокий посуд і ретельно натерти сумішшю приправ. Окремо змішати гірчицю з медом, ретельно перемішати і змастити глазур’ю шматок м’яса, постаравшись зробити так, щоб суміш потрапила в розрізи з часником.
Далі м’ясо потрібно посипати коріандром і загорнути в харчову плівку для маринування. Чим довше м’ясо буде маринуватися, тим ніжніше і соковитіше воно буде.
Духовку слід розігріти до температури 180оС і поставити в неї деко з свининою в рукаві. Обов’язково потрібно міцно зав’язати краю рукава, щоб сік, що виділяється при запіканні, не витікав на деко (цим соком можна полити гарнір). Через 50 хв. рукав слід надрізати і запікати свинину ще хвилин 30 для утворення рум’яної скоринки.

Яловичина в рукаві

Яловичина — м’ясо досить сухе, тому при запіканні зазвичай не виходить соковитим. Приготування даного м’яса в рукаві якраз дозволяє уникнути його висихання.

Щоб приготувати смачну яловичину, візьміть:

М’ясо яловиче — 1 кг;
Цибуля ріпчаста — 1 шт .;
Соус соєвий — 3 ст.л .;
Олія оливкова — 1 ст.л .;
Паприка мелена — 1 ч.л .;
Перець чорний мелений — за смаком;
Сіль — за смаком.
Спочатку слід очистити цибулю від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями. У глибокій тарілці потрібно змішати цибулю з маслом, перцем, сіллю і соєвим соусом (важливо не переборщити з сіллю, тому що соєвий соус зазвичай дуже солоний). В соус занурюється м’ясо і маринується приблизно годину при кімнатній температурі.
Потім потрібно взяти рукав і помістити в нього м’ясо разом з цибулею. Ретельно закріпити краю, поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати близько години. За 20 хв. до готовності найкраще розкрити рукав і періодично поливати м’ясо соком, що виділяється.
Яловичина, приготовлена таким способом, вийде дуже ніжною і ароматною. Соєвий соус додасть страві легкий гострий присмак, а мариновану цибулю після запікання стане відмінним доповненням до гарніру.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.