Як правильно закуповувати продукти на Новий Рік?

Як правильно закуповувати продукти на Новий Рік?
Чи можна уникнути подібних витрат і як це зробити? Можна, якщо дотримуватися простих правил походу до магазину.
• До магазину слід йти зі списком продуктів, який вас обмежить і не дозволить купити нічого зайвого.
• До магазину потрібно йти ситими: коли ви приходите голодними, то берете все, що трапиться вам під руку. Вам здається, що ви хочете все і прямо зараз. Магазини, знаючи про цей психологічний аспект людини, спеціально безпосередньо на вході розташовують найпривабливіші з точки зору голодної людини відділи – кондитерські та ковбасні відділи, відділи з готовими напівфабрикатами. Все це запаморочливо пахне і ви, не довго думаючи, набиваєте повний візок ароматної продукції.
• Трапляється, що ви і список склали і прийшли ситими, а все-одно набираєте купу всього – за звичкою. У цьому випадку, для того, щоб підстрахуватися і не накупити зайвого, беріть із собою обмежену кількість грошей. Перед походом до магазину порахуйте приблизну вартість всіх продуктів із вашого списку і візьміть тільки потрібну суму.
• Ні для кого давно не секрет, що в нашій країні під Новий Рік можуть «викинути» на полиці залежаний товар, тому потрібно звертати увагу на терміни його зберігання. Ваша уважність може допомогти вам уникнути зайвих витрат.
• До магазину необхідно йти заздалегідь. У цьому випадку полиці гарантовано будуть заповнені продуктами і вам не доведеться вихоплювати останню баночку зеленого горошку з рук інших людей. Крім того, ви зможете спокійно і обдумано підійти до процедури покупки і брати тільки те, що вам дійсно потрібно.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.