Як зігріти приміщення без шкоди для здоров’я

Як зігріти приміщення без шкоди для здоров’я
Сучасні обігрівачі в своїй більшості не становлять явної шкоди для здоров’я людини, вони оснащені захистом від загоряння, проте кожний їх різновид може володіти деякими не найбільш корисними властивостями:

• Масляний обігрівач рівномірно, але довго нагріває повітря, при цьому сушить його (якщо окремою його комплектуючою не є резервуар з водою). Сухе повітря може спровокувати порушення функції органів дихання, зокрема у людей зі схильністю до цього.

• Тепловий вентилятор швидко обігріває приміщення, але може несприятливо вплинути і на стан органів дихання, і на загальний стан організму, адже створює «ефект задухи», тобто не тільки сушить повітря, а й знижує у ньому вміст кисню, переробляючи його в процесі свого функціонування. Крім того, занадто високий рівень створюваного шуму не кращим чином позначається на стані нервової системи.

• Конвектор може стати пусковим механізмом розвитку алергії, спалює і кисень, і пил, що накопичився в ньому. Щоб звести до мінімуму недоліки в його роботі, необхідно регулярно провітрювати приміщення і проводити вологе прибирання приміщення.

• Інфрачервоні обігрівачі раніше звинувачувалися у шкідливості ультрафіолетового випромінювання, однак з часом було визнано, що їх інфрачервоний спектр абсолютно допустимий для здорової життєдіяльності людини.



Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.