Модернізації багатоквартирних будинків

Модернізації багатоквартирних будинків
У 2016 році в рамках ініціативи «Енергоефективність в Україні», за підтримки уряду Німеччини, планується провести термосанацію 20-25 будинків. Кінцевий термін подачі заявок – 20 березня 2016 року.
Мешканці багатоповерхівок, які бажають потрапити до програми, повинні надіслати на адресу ukraine@sampleprojects.org такий пакет документів:
1. Заява (“вияв зацікавленості”) – завантажити форму (DOCX) українською або російською.
2. Дані про об’єкт – завантажити форму (XLS) українською або російською.
3. Фото будівлі (фасад і задній двір).
4. Потрібно обов’язково зазначити статус заявника (голова ОСББ/ЖБК, управитель, мер міста, представник власників квартир).
Перевага у відборі надаватиметься мешканцям, які планують якомога більш комплексно модернізувати свій будинок або завершити вже розпочату модернізацію.
Програма розрахована насамперед на об’єднання співвласників житла (ОСББ або ЖБК), однак можлива і участь будинків, у яких не створено об’єднань – за умови прийняття відповідного рішення на зборах співвласників та обрання управителя/керуючої компанії. Для цілей даної програми буде доречним обрання в якості управителя комунального підприємства і попередні домовленості з муніципалітетом.
Програма реалізується в рамках ініціативи «Енергоефективність в Україні» (Initiative Energieeffizienz Ukraine) Німецьким енергетичним агентством (dena) разом з партнерами, Ініціативою Житлове хозяства в Східній Європі (IWO­ e.V.) і Центром компетенції по великим житловим масивам (Kompetenzzentrum Großsiedlungen e.V.), на замовлення Федерального міністерства економіки і енергетики Німеччини. Мета проекту полягає в тому, щоб розробити оптимізовані і ефективні рішення по комплексній санації – не тільки в технічному, а й у фінансовому та організаційному планах.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.