Правил ідеального вигляду

Правил ідеального вигляду
В образі є тільки один акцент! (Можна, звичайно, і взагалі без акценту, але тоді втрачається ваша родзинка)
Це може бути:
– окрема річ (наприклад, унікальний аксесуар, яскраве взуття, креативна сумочка або супер-фешенебельна дизайнерська річ, а іноді й просто яскраве волосся;
– група речей (найчастіше це 2-3 речі), які перегукуються між собою за кольором, стилем, фактурою (наприклад, каблучка з квіткою і шарф з подібним квітковим принтом, віночок з жовтими квітами і жовті туфлі).
Речі вашого розміру і кольору (так! Колір може бути “не ваш” – старити, робити блідою або, навпаки, ви в ньому загубитесь). Не пошкодуйте часу, сил, можливо, якихось грошей, щоби вивчити себе! Це буде дуже гарна інвестиція (як мінімум заощадить вам не одну годину шопінгу, гроші, місце в шафі та сотні-тисячі нервових клітинок). Це все можна знайти в інтернеті, витративши чимало часу або ж скористатися послугами стиліста.
Якщо ви вже одягнули масивне гарне намисто, то одягаючи величезні сережки, каблучку, браслет (ну якщо вони не є комплектом), ви збільшуєте ймовірність виглядати як новорічна ялинка.
Якщо сумніваєтеся, одягати ще одну красиву і цікаву річ чи ні, тоді краще не варто. Ви будете виглядати елегантніше в базових речах і добре підібраним одним аксесуаром, ніж у 5-ти шикарних яскравих речах, але одягнутих на вас одночасно (тим більше, в останні кілька років мінімалізм модний і поки не планує здавати свої позиції).
Деталі роблять look! Може здатися, що це правило перечить тому, що написано вище, але в даному випадку я більше маю на увазі такі деталі вашого образу, які роблять його цікавим і незабутнім: незвичайна форма гудзичків, цікавий принт манжета сорочки, різнобарвна підкладка жакета, лаконічна і стильна прикраса, яскравий манікюр тощо. Для створення таких деталей корисно іноді заскакувати в магазини тканини і фурнітури, відкривати мамину або бабусину скриньку з прикрасами чи шафу, відвідувати барахолки або ярмарки хендмейдерів.
Озбройтеся посмішкою і вперед! Ви – неймовірні!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.