Кухонна техніка для холостяка

 Кухонна техніка для холостяка
А от коли коханої чи дружини немає, холостяку доводиться готувати самому. Для полегшення кулінарних мук виробники техніки створили неймовірні апарати.

Автоматична фабрика міні пончиків.

Пристрій всього за 90 с почне видавати порцію гарячих мініатюрних пончиків. Партія із 30 штук і відсутність контакту з гарячою олією задовольнить найзапеклішого холостяка. Коштує таке задоволення близько $100.

Домашня піцерія

Одна з найменших піцерій, що може сховатися навіть під ноутбуком. Створена для випічки чи розігріву піц розміром до 12 дюймів або 30 см. За мінімальних розмірів пече за температури 274ºС, має таймер і не вимагає знання кулінарії.

Автоматичний заварник чаю.

Машина автоматично заварить чай, підтримуючи ідеальну для цього температуру 96ºС. Дозволяє регулювати міцність заварки та кількість цукру. Апарат у користуванні простіший навіть за кавоварку. Його ціна близько $50.

Електрична пароварка для трьох страв.

Для прихильників здорового харчування з навиками кулінарії, а серед неодружених є й такі, створена пароварка для приготування одночасно трьох страв. Дозволяє втричі зекономити час. Кожна страва готується за необхідної температури, без додавання олії чи масла.

Подвійна бутербродниця до сніданку.

Для холостяків, що мають обмаль часу і позбавлені кулінарних талантів, створений цей пристрій. Апарат не тільки засмажить тости, а й дозволяє приготувати весь сніданок одразу. Необхідно просто помістити інгредієнти послідовно шар за шаром. І отримати готовий гарячий ранковий бутерброд. Для тих хто боїться помилитися щодо послідовності шарів, у комплекті є книжка рецептів. Одночасно готуються два сандвічі.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.