Фарбування фасаду під шубу

Фарбування фасаду під шубу
Щоб штукатурка під шубу експлуатувалася протягом тривалого часу, зберігаючи свій первісний зовнішній вигляд, необхідно слідувати корисних порад, які дають наші досвідчені майстри. Особливо зверніть увагу на наступні рекомендації.

Нанесення штукатурки необхідно здійснювати при певних погодних умовах. Температура повітря повинна знаходитись в межах від +5 до +27 градусів, а прямі сонячні промені не повинні потрапляти на оштукатурену поверхню (краще всього проводити роботи в похмуру, але не дощову погоду). Це дозволить запобігти швидке, нерівномірне висихання штукатурного шару і подальше його розтріскування;
Штукатурку наносять в три шари, які наносяться послідовно за один день. При цьому кожен наступний шар накидають після незначного підсихання попереднього;
Не економте від грунтовки, вона повинна бути нанесена обов'язково;
Щоб надати розчину бажаний відтінок, використовуються наступні мінеральні порошки: дрібно подрібнене кобальтовое скло, порошок кам'яного вугілля, червоний залізняк, марганцевий порошок, білий азбест і дрібно подрібнений білий мармур. Їх додають в розчин в процесі перемішування піску, цементу і води;

До консистенції розчину також пред'являються особливі вимоги: розчин повинен бути рідким, але при цьому не сповзати стіни;
Щоб підвищити зернистість шуби, рекомендують використовувати палицю з віником або металеву сітку. Для створення менш вираженої фактури вибирають металеву сітку.

Як вже говорилося вище, для додання шубі рівномірного відтінку практикують фарбування фасадів під шубу. Здійснити це можна декількома способами.

Одним з найпростіших способів вважається використання кольорової штукатурки, яку додають в розчин в такій кількості, щоб воно забезпечувало бажаний відтінок необхідної інтенсивності. Вона практично не вигорає, а в разі появи мікроскопічних тріщин, інтенсивність відтінку не зміниться.

Важливо! Фарбування фасаду під шубу пов'язане з певними труднощами, пов'язаними з рельєфом поверхні. Фактура шуби передбачає перепади висот до 3 мм, що, з одного боку, збільшує площу робочої поверхні і перевитрата фарби, а з іншого, робить фарбування валиком або пензлем практично неможливим, так як поверхня буде прокрашиваться нерівномірно.

В виду цього, необхідно розглянути більш ефективний метод фарбування фасаду під шубу – використання фарбопульта або пульверизатора, який розбиває фарбувальний склад на дрібні бризки, що дозволяє рівномірно профарбовують всі нерівності, знизивши при цьому витрати фарби. При необхідності окремі ділянки фарбують пензлем.

Незважаючи на дешевизну робіт (загальна ціна ремонту складаються лише з вартості піску, цементу і барвників) результат часто перевершить ваші очікування. Ознайомившись із публікацією, ви, швидше за все, переконалися, що процес нанесення шуби досить простий, особливо при наявності спеціальних автоматизованих пристроїв.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.