З чого виготовляти домашні шлакоблоки

З чого виготовляти домашні шлакоблоки
Оптимальним вважається поєднання з однієї частини цементу і піску з трьома частинами гранітного шлакового матеріалу. Для отримання якісного будівельного матеріалу не прогадаєте з його вологістю. Готовий розчин не повинен розповзатися по поверхні, він повинен добре утримувати форму. Саме з такої сировини пресуються якісні блоки. Якщо підходящої матриці з порожнечами у вас немає, використовуйте звичайні пляшки зі скла для їх утворення. Також для цих цілей підійде бита цегла або кам'яні вироби.

Перед початком першого запуску верстата рекомендується змастити всі його деталі маслом. Таким чином вдасться уникнути надмірного прилипання до розчину формі. Після установки розчину всередину форми увімкніть вібраційну установку. Для його захисту від розчину, вібратор прикривається фартухом.

Оптимальний час витримки готових блоків на повітрі, при температурі від 15 градусів тепла становить мінімум три дні. Для того, щоб запобігти ранній пересушування матеріалу, його накривають плівкою з поліетилену.

Рекомендується укладати такі шлакоблоки з використанням розчину в пропорції якого є пісок і цемент (3 до 1). Шлакоблоки виготовлені будинку цілком підійдуть для споруди гаража, сараю або будь-господарської споруди. При дотриманні правил технологічного виготовлення, укладання і обробки матеріалу будівля прослужить вам не один десяток років.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.