Плюси та мінуси далеких подорожей

Плюси та мінуси далеких подорожей
Подорожі – найприємніший спосіб розвиватися, пізнавати нове і пізнавати в поїздках себе, знімати стрес, знаходити нові навички, знайомитися з новими людьми і культурами… Здається, що в пісеньці Бременських музикантів не дарма співалося “Ничего на свете лучше нету…”. Давай розберемося, які плюси туризму і які мінуси (якщо є такі).
Знайомства з новими людьми
Подорож – найвірніший спосіб знайомства з новими людьми. Можна зустріти нових цікавих людей серед таких же туристів, як і ти, в хостелі, на ринку, на вулиці – та де завгодно. Місцеві люди в будь-якій країні зазвичай чуйні і можуть розповісти багато цікавого туристам. В їх же інтересах показати свою країну в кращому вигляді.
Розвиток
Відвідування нових місць – відмінний спосіб розширити свій кругозір. Мандрівники – начитані і допитливі люди. Адже завжди цікаво знайомитися з новими культурами, традиціями, стравами і дізнаватися новий для себе менталітет.
Нові враження
Мета кожної подорожі – пізнати щось нове, вибратися з рутини, освіжити свої емоції. Невідомі пам’ятки, нові види діяльності, які ти можеш досліджувати – все це впливає на твій внутрішній стан. Вирватися зі звичного побуту – значить подарувати собі велику кількість ендорфіну.
Нові навички
Можливо, ще недавно ти не могла відкрити консерву, зате, подорожуючи, ти здобуваєш новий досвід. Сьогодні ти вже можеш розкласти намет, зварити смачний обід з трьох інгредієнтів і висловлюватися польською або турецькою мовою. Ще одна важлива якість, яка набувається під час подорожей – навик планування. Коли тобі потрібно багато встигнути за короткий проміжок часу – ти вчишся цінувати кожну секунду.
Боротьба зі страхами
Якою би фобією ти не страждала: літати або контактувати з тваринами, боїшся ти висоти або глибини … Перебуваючи в новій для тебе атмосфері, в незвичному оточенні, набагато легше робити те, чого ти раніше боялася – стрибати з парашутом, плавати з дельфінами або зробити 3 авіапересадкі, щоб дістатися до якоїсь крайньої точки. Подорож – це ж нові емоції, хочеться встигнути якомога більше.
Спогади
Тобі завжди є, що пригадати. Як ти заблукала в маленькому селі Камбоджі або в якому захваті ти була при вигляді повітряних куль в Каппадокії, дикі тварини в Африці або Вечірка повного місяця в Таїланді. З тобою цікаво, ти тягнешся до таких само цікавих людей і прагнеш нових пригод.

Я хочу подорожувати: мінуси
Якщо чесно, я дуже намагалася знайти хоч найменші мінуси туризму, але не змогла. Ну які можуть бути недоліки подорожей, якщо ти отримуєш найважливіше – гармонію і щастя?
Якщо говорити про можливі інфекції, які ти можеш підхопити, наприклад, в якійсь річці Африки – то готуйся. Досвідчені мандрівники заздалегідь дізнаються, які потрібно зробити щеплення і які є загрози.
Що стосується грошей – розтрат на нові емоції не шкода, а з кожною новою поїздкою ти будеш краще розуміти, на чому можна заощадити.
Тому висновок один: подорожі – це суцільний плюс. Не намагайся шукати мінуси, а шукай квитки зі знижкою в нову локацію і отримуй нові враження.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.