Сучасні будматеріали - плюси і мінуси

Сучасні будматеріали - плюси і мінуси
Сучасні будматеріали - плюси і мінуси. Дуже важливо дізнатися все про будівельні матеріали, якщо ви затіяли ремонт або будівництво заміського будинку або котеджу. Адже кожен день на ринку з'являються все нові і нові, більш сучасні матеріали. Але чи варто віддавати їм переваги, слухаючи казки про покращена якість, економію і екологічність? Багато розмова зараз йде про пінобетон. Про нього скрізь багато реклами, в якій говорять про легкість матеріалу, екологічність і чистоту, а так само удобность в монтажі. Але чому варто вірити з цього всього?

До позитивних якостей пінобетону ще відносять теплопровідність, інформує сайт http://ntonov.info/. Так, по теплопровідності він обганяє цегла в два рази. Якщо поставити поряд цегла і пінобетон, то щоб вони зберігали однакову теплопровідність, потрібно збудувати стіну з цегли шириною в півтора метра. А крім цього пінобетон володіє ще і відмінною звукоізоляцією. Ще багато суперечок викликає навісний вентильований фасад. Конструкція схожа на бутерброд із закріплених зовні вітрозахисних та паронепроникних плівок, несущого каркаса і утеплювача. Такий «бутерброд» відмінно зберігає баланс пара води, який може проходити через стіни будинку. Таким чином, ще і знижується втрата теплоти в приміщенні. Але є і свої мінуси в цьому. Через вентильованого зазору для повітря, можуть погіршуватися теплоізоляційні дані всієї системи утеплення. Холодне повітря, який знаходиться в повітряному зазорі, може йти прямо в товщину утеплювача, а через це руйнується плита і рівень теплоізоляції знижується. До 10 відсотків захищає від вітру плівка. тобто, можна підкреслити, що дана технологія підійде для таких місць, де постійно дмуть сильні вітри. Але до речі, і в інших випадках це непогана система, і досить-таки перспективна.

Системи «Термодім» так само стають з кожним днем ​​все більш популярними. Це будинок, в якому стіни зроблені з пінополістирольного блоку, які заливають бетоном, що є незнімною опалубкою. Коли бетон висохне і стане міцним, він формується в монолітний міцний корпус, за рахунок чого будинок стає надійним і міцним. Через спеціальної стикування блоків, їх легко збирати, конструкція схожа на дитячий конструктор. Оскільки блоки пластичні, то споруди можна формувати практично будь-якої конфігурації. До того ж затрати будуть знижені, терміни роботи знизяться в 6 разів, і вийде економія коштів і часу.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.