Плюси і мінуси кондиціонера і спліт-системи.

Плюси і мінуси кондиціонера і спліт-системи.
Останні два роки літо майже у всьому світі видається аномально спекотним, і щоб хоч як-небудь охолодитися, люди біжать в магазин за всілякими кондиціонерами і спліт-системами. Тому давайте професійно обговоримо відміну спліт системи від кондиціонера.

Але перш, ніж купувати кондиціонер, вам потрібно зрозуміти, що ви хочете: спліт-систему або простий моноблочний кондиціонер. На відміну від спліт-систем, у моноблочних кондиціонерів маленька потужність і високий шумовий рівень, але зате й ціна у них невелика. А підлогові кондиціонери і зовсім обходяться без монтажу.

Але, незважаючи на плюси кондиціонерів, люди воліють купувати спліт-системи.
Звичайно, вони коштують дорожче, ніж кондиціонери, але і мають набагато більше плюсів. Наприклад, вони не створюють шуму, добре вписуються в будь-який інтер'єр і мають безліч функцій, яких ви не знайдете у кондиціонера.

Більшість спліт-систем мають пульти ДУ, за допомогою яких ними легко керувати.

Майже всі спліт-системи можуть за вашим бажанням змінювати напрям потоків повітря, також у них є режим очищення повітря і вентиляція. У кожну спліт-систему вбудований таймер, який дозволяє задавати час, після закінчення якого спліт-система може або поміняти режим, або зовсім відключитися. Щоб правильно вибрати спліт-систему, вам потрібно визначитися з потужністю електроспоживання та охолодження. Давайте розглянемо два цих параметра більш докладно.

Якщо ви не знаєте точно, якої потужності охолодження повинна бути спліт-система, то це дуже легко вирахувати: якщо у вашому приміщенні висота стелі 2,8-3 метра, то на кожні десять квадратних метрів потужність охолодження повинна бути не менше 1 кВт.

І ще один важливий фактор спліт-системи - це споживана електроенергія. Потужність споживання в усіх спліт-системах менше потужності охолодження повітря в три рази. Це означає, що будь-яку спліт-систему ви можете безбоязно включати в розетку.

Але ми вам не сказали ще про один значному плюсі ​​злитий-системи - вона може не тільки охолоджувати повітря, але і нагрівати його. Особливо така функція стане в нагоді в холодну пору року, коли опалення ще не підключили, а на вулиці вже холодно. Але якщо на вулиці менше -5, то спліт-системи включати не можна.

Є, звичайно, спліт-системи, які можна включати і при -25, але вони набагато дорожче тих спліт-систем, про які ми говорили вище.

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.