Кращі проектні пропозиції бюджету участі

Кращі проектні пропозиції бюджету участі
Голосування за найкращі проектні пропозиції бюджету участі стартувало 1 листопада. В перший день до міської ради прийшли віддати свій голос 120 житомирян.
Підтримати проектні пропозиції можна з 1 по 12 листопада 2016 року. Пункт для голосування працює у приміщенні Житомирської міської ради (перший поверх, фойє) з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 19.00 та у вихідні дні з 10.00 до 16.00. Фаворитів бюджету участі вже обрали громадські активісти, працівники міської ради, заступники міського голови, міський голова та ін. "Проголосував за проектні пропозиції, які подали житомиряни по бюджету участі. У цьому році у бюджеті було виділено 9 мільйонів гривень на реалізацію проектів та пропозицій від громади.
Після того, як житомиряни оберуть найкращі з них, вони будуть реалізовані у 2017 році. Для нашого міста це перший Бюджет Участі. У наступних роках ми продовжимо цю практику - впровадження ініціатив громади. За проекти, які беруть участь у Бюджеті участі житомиряни можуть проголосувати на першому поверсі міської ради. Голосування триватиме до 12 листопада.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.