Оформлення новорічного інтер’єру

Оформлення новорічного інтер’єру
Святкова атмосфера не зможе не пробудити в вас бажання прикрасити власну квартиру. Настав час діставати з-під ліжка улюблені іграшки і відправлятися в магазини за актуальними тенденціями. Передноворічні та післясвяткові дні — єдина можливість без збентеження зануритися в атмосферу дитинства і засинати під сяйво ялинкових вогнів. Портал yakrobitiremont.pp.ua діляться з вами деякими порадами щодо оформлення новорічного інтер’єру та порцією натхнення.
Ошатна ялинка — головна супутниця Нового року і Різдва, на яку акцентовано найбільше уваги. Найбільшою популярністю серед ялинкових прикрас користуються різноманітні кульки, сніжинки і зірочки.

Проте оформлення новорічної ошатної ялинки також передбачає використання різноманітних фігурок і ялинкових прикрас у поєднанні з класичними кульками.

З країн Європи до нас прийшла традиція прикраси ялинки в одному або двох кольорах. Найбільшою популярністю користуються поєднання червоного і золотого, синього та срібного.
У Німеччині традиція прикраси різдвяних ялинок базується на поєднанні різноманітних кольорів і відтінків. Строкатий новорічний інтер’єр впишуться в будь-яку квартиру і нагадає про дитинство.

Різдвяні вінки і букети користуються великою популярністю серед численних способів декорування приміщення для новорічних свят. Їх прийнято прикрашати іграшками, шишками, стрічками, бантами, засушеними або штучними квітами, після чого вішати на стіни і двері.

Гірлянди можна розвісити по стінах і карнизів. Не забувайте, що їх можна зробити своїми руками. Матеріали для створення даного елементу декору оточують вас всюди — це тканини, стрічки, намистини, фарби і багато іншого.

Покриті блискітками квіти можуть прикрашати ялинку, вінки та святковий стіл. Найкраще для цього підійдуть пуансеттії і троянди.

Пуансеттії в поєднанні з ялиновими гілками виглядають ошатно і красиво. Складні форми зроблять ваш новорічний інтер’єр пишним і елегантним.

Також при декоруванні можна використовувати сценарії різних казок, наприклад, про Снігову Королеву або Лускунчика. Концепція буде цікава не тільки дітям, але і дорослим.

Одним з обов’язкових атрибутів Нового року є свічки. Полум’я створить в квартирі затишну атмосферу, якої вся сім’я зможе насолоджуватися напередодні торжества.

Декоративні скульптури перетворять ваш інтер’єр в казковий будинок. Оленів, наприклад, вічних супутників Діда Мороза, можна знайти майже в кожному спеціалізованому магазині.

Не забувайте, що красива упаковка подарунка також допомагає створити святковий настрій і наповнити атмосферу духом Нового року. Красиві коробки, які видно з-під ошатної ялинки, можуть доповнити ваш інтер’єр.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.