Модні тенденції ламбрекенів 2017 року

Хітом сезону 2017 будуть гардини, прикрашені жорстким ламбрекеном. Для оформлення віконного отвору в сучасному інтер'єрі відмінним вибором стане прямий, лаконічний ламбрекен без надлишку декору. Він найбільш ефектно виглядає в однотонному і смугастому виконанні, а також з простим геометричним малюнком. Для класичного інтер'єру можна вибрати штори з принтом з вензелями.

Модні тенденції ламбрекенів 2017 року

Деякий відходження мінімалізму і скандинавського стилю на задній план призвело до того, що в моду знову повернулися соковиті і яскраві кольори віконного текстилю. Особливо гарно такі штори будуть виглядати на вікнах в холодну пору року, коли так не вистачає сонечка і тепла. Для залів і віталень кращим буде колір морської хвилі, благородний смарагдовий колір, а також екзотичні кольори джунглів з їх буйною рослинністю.

Модні тенденції ламбрекенів 2017 року

Ще однією новинкою сезону є тканини хамелеони. Ламбрекени або штори, виконані з такого матеріалу, стануть справжньою окрасою інтер'єру, і при різному освітленні виглядатимуть по-новому. Штори хамелеони зроблять інтер'єр кілька таємничим і романтичним.

Модні тенденції ламбрекенів 2017 року

Також неймовірно популярною фішкою залишається рослинний орнамент. Ніжні гілки рослин, оточені квітами, зображені на шторах прекрасно впишуться в будь-який інтер'єр. Також як і листочки-квіточки популярним в майбутньому сезоні модним буде комбінування матових і блискучих штор або використання матерій з чергуванням матових і блискучих смуг. Найкраще таке поєднання підходить для оформлення класичних віталень, однак при бажанні можна їх «адаптувати» і для іншого інтер'єру.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.