Навіщо у будинку грифельна дошка?

Найширший функціонал, неординарність, доступність і відносна дешевизна - всі ці факти кожен день залучають все більше і більше креативних дизайнерів використовувати грифельні дошки в своїх інтер'єрах.

Навіщо у будинку грифельна дошка?

Дивує багатофункціональність і зручність цього предмета інтер'єру. Стіна, повністю закрита такою дошкою, перетворюється на справжні живі шпалери, на яких малюнок може змінюватися хоч кожного дня, все залежить тільки від вашої фантазії і працьовитості. Сонячна галявина або зимовий пейзаж, чарівний ліс або урбаністичний пейзаж, заповнений багатоповерхівками - атмосфера всього приміщення може змінитися в лічені хвилини, варто тільки взяти в руки крейду і розбудити свого внутрішнього художника.

Навіщо у будинку грифельна дошка?

Грифельна дошка в спальні
Спальня - це серце будь-якої квартири, тому до її оформлення потрібно підходити особливо ретельно. Крім того, саме ця кімната повинна нести найбільший заряд затишку і позитиву, допомагати розслабитися після роботи і знайти довгоочікуване усамітнення. Через невеликі габарити сучасних квартир це приміщення часто виконує роль кабінету і маленької бібліотеки, стаючи чи не найбільш багатофункціональним місцем в будинку. То ж як знайти в настільки завантаженою атмосфері місце для крейдяний дошки, і чи буде вона там доречна?

Навіщо у будинку грифельна дошка?

Відповідь, звичайно, позитивна. Та й застосувань для цїєї чудової речі в спальні безліч. Просто уявіть: ви прокидаєтеся, і перше, що ви бачите - це напис «Люблю» від дорогої вам людини. Заряд позитиву забезпечений на весь день, і прилив сил допоможе працювати набагато продуктивніше.

Навіщо у будинку грифельна дошка?

Незвичайна крейдяна дошка в спальні
Крім того, дошки для записів можуть виконувати ще одну, більш функціональну роль - список справ. Дуже часто ми забуваємо щось просте, побутове, наприклад, полити квіти або ж купити хліба. Геніальні ідеї з приводу побуту, роботи, творчості та сім'ї завжди приходять пізно вночі, коли запам'ятати їх просто неможливо. Якщо ж ви почнете записувати їх, вранці буде дуже просто відновити все в пам'яті, просто глянувши на список.

Навіщо у будинку грифельна дошка?

Крім всіх корисних функцій грифельних і крейдяних дощок, вони, в першу чергу - прекрасний елемент дизайну, який здатний урізноманітнити будь-який інтер'єр. Наприклад, в сім'ї творчих людей завжди буде в пошані грифельна дошка в рамці від картини. Від цього простір стане для них універсальним полотном, на якому вони зможуть вихлюпувати своє швидкоплинне натхнення, яке навряд чи стане шедевром, але точно буде радувати око оточуючих ще кілька днів, а то і тижнів. Також такі маленькі дошки можуть використовувати студенти та діти для підготовки до іспитів. Це ультразручно - написати дрібному формулу або дати, які постійно забуваються. Так навчальний матеріал буде постійно у вас перед очима, і ви точно його запам'ятайте.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.