Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017
Саме з цієї кімнати кожен з нас починає свій ранок, готується до нового дня, здійснюючи традиційний ритуал. Саме цим приміщенням і закінчується наш день, коли після трудових подвигів необхідно розслабитися, освіжитися і підготуватися до сну. Складно переоцінити важливість складання грамотного, практичного, функціонального і красивого інтер'єру ванної кімнати. Адже найчастіше планувати розташування набору сантехніки, систем зберігання та аксесуарів доводиться на невеликій площі ванною в стандартній квартирі. І тому всі поради дизайнерів по візуальному розширенню простору стануть у нагоді більшості з нас.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Але будь-який господар квартири або приватного будинку бажає бачити свою ванну кімнату не тільки комфортною, зручною і практичною з точки зору догляду, а й стильною, сучасною, актуальною нинішнім течіям в моді на дизайн інтер'єру. А моді ця не стоїть на місці - виробники сантехніки пропонують нам нові, оригінальні моделі зі своїх колекцій, оздоблювальні матеріали удосконалюються і стають більш практичними, безпечними і простими в монтажі та догляді. Сучасні аксесуари для ванної кімнати здатні не тільки полегшити всі водні та санітарно-гігієнічні процедури, але і своїм зовнішнім виглядом перетворити дизайн приміщення, привнести оригінальність, акцент або підкреслити обрану стилістичну лінію оформлення.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Багато з тенденцій в оформленні ванних кімнат в прийдешньому сезоні перегукуються з існуючими мотивами сучасної стилістики. Адже практичність, зручність і краса ніколи не виходять з моди. Але з'являються і зовсім нові варіанти мейнстріму, з якими ми хотіли б познайомити вас з допомогою переконливо добірки дизайн-проектів, зібраних по всьому світу.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Останні тренди в дизайні ванних кімнат
У ванній кімнаті ми всі хочемо оточити себе обстановкою, яка допоможе розслабитися і відпочити в кінці робочого дня і буде стимулювати до дії вранці. Близькість до природи, пошук гармонії і балансу, економія енергії і використання сучасних інновацій - ось основні тенденції в дизайні утилітарних приміщень. Сучасні дизайнери на кількох квадратних метрах здатні об'єднати естетику, екологію та технологію, створивши воістину комфортний, функціональний і безпечний інтер'єр.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Ванна кімната, нарівні з кухонним простором, є одним з найпопулярніших приміщень в будь-якому житлі. Всі члени сім'ї проводять багато часу в перебігу дня у ванній кімнаті, тут же здійснюється основний витрата води (за останніми підрахунками - близько 100 літрів в день на одного домочадця), а значить питання правильного планування простору та економії енергії будуть ключовими аспектами в складанні списку справ по ремонту або редизайну приміщення для водних і санітарно-гігієнічних процедур.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Сучасна стилістика прагне до використання мінімалістських настроїв при формуванні інтер'єру приміщень. У ванній кімнаті вся обстановка зводиться до традиційного набору сантехнічних пристроїв, систем зберігання та доповнень до них. Нічого зайвого, але пі цьому є все необхідне для здійснення водних і санітарно-гігієнічних процедур. Мінімальна декорування дозволяє створювати лаконічні і свіжі образи навіть в маленьких за площею приміщеннях.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Сучасні оздоблювальні матеріали (в більшості своїй) не роблять шкідливого впливу на навколишнє середовище і здоров'я людини. На ринку постійно з'являються інноваційні матеріали, створені за сучасними технологіями. Такі продукти дозволяють не тільки створювати оригінальну внутрішню обробку, а й спрощувати процес прибирання в приміщенні з особливим мікрокліматом.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Наймоднішою тенденцією в обробці ванних кімнат стає комбінування матеріалів. І справа не тільки в поєднанні великої плитки з декоруванням мозаїкою, але в принциповому сусідстві бетонних і оштукатурених стін, глянсовою кераміки і фактурної дерев'яної поверхні, «галькові» підлогою і дзеркальними вставками. Комбінування матеріалів дозволяє створювати не тільки цікаві зовні варіанти оформлення поверхонь, але і підібрати оптимальні варіанти захисту площин від таких факторів, як висока вологість, температурні перепади і різні види механічних впливів.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Уміння поєднувати бетон, камінь, дерево і метал з традиційною для ванної кімнати керамікою, дозволяє створювати воістину оригінальні варіанти обробки. Дерев'яні або деревоподібні поверхні з красивим природним малюнком і матовою текстурою відмінно виглядають в поєднанні зі світлими глянцевими поверхнями обробки. За допомогою натуральної деревини або її якісних аналогів можна привнести в сучасний інтер'єр нотки природного теплоти і домашнього затишку.

Фахівці рекомендують використовувати керамічну (або кам'яну) плитку середнього і великого розміру для створення сучасного і стильного дизайну. Для розведення поверхонь, оформлених за допомогою великих керамічних виробів можна використовувати мозаїку або фактурну плитку невеликого розміру.

У описках оригінальних ідей для створення оздоблення ванної кімнати дизайнери продовжують тему використання 3D-поверхонь. Створити свій власний, унікальний стиль можна за допомогою керамічної 3D-плитки. Подібні поверхні можуть бути єдиним предметом декору в мінімалістському інтер'єрі ванної кімнати і виступати в якості відмінного фону для сантехніки і меблювання.

У сучасних дизайн-проектах ванних кімнат багато скляних і дзеркальних поверхонь. Здатність примножувати світлове випромінювання за допомогою дзеркал, відображаючи промені, допомагає візуально розширювати межі приміщення, створювати легкий і розслаблюючий образ простору. У свою чергу скляні поверхні відмінно пропускають світло і ніби розчиняються в інтер'єрі, але при цьому відмінно захищають від попадання вологи і зонируют приміщення. Скло і дзеркала часто стають частиною обробки в ванних кімнатах найрізноманітнішої конфігурації, розмірів і форм.

Шафки з дзеркальними дверцятами

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Сучасний стиль - сантехніка
Ванна кімната наших днів об'єднує не тільки сучасний дизайн з інноваційними технологіями, але і функціональність з мистецтвом. Адже створення не тільки ергономічного і комфортного, а й естетичного інтер'єру - «вищий пілотаж» з точки зору оформлення житлових просторів. Сучасні дизайн-проекти сповнені оригінальними деталями, дизайнерськими креативними рішеннями. І основна думка нетривіальністю оформлення ванних кімнат спрямована на створення практичною, безпечною, зручною, але при цьому зовні оригінальної сантехніки.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Відмінний дизайн завжди є результатом прийняття сміливих рішень і використання останніх інновацій. Сучасна сантехніка, а також доповнення до неї (крани і змішувачі) - це поєднання екологічно чистих рішень з креативними ідеями дизайнерів. Поява нових матеріалів і технологій їх обробки дозволяє створювати більш довговічні, стійкі до різних видів навантажень і впливів сантехнічні пристрої. Кераміка стала більш піддатливою, «гнучкою», в результаті кожна нова колекція сантехніки від провідних виробників стає справжнім витвором мистецтва, повної інноваційних рішень.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Надихають дизайнерів сучасних сантехнічних пристроїв дві протилежні тенденції - з одного боку ми бачимо плавність ліній і абсолютну гармонію з таким природним явищем як вода, а з іншого - строгість і чіткість форм, навіть деяка агресивність геометричних рішень, які стають акцентами в будь-якому оформленні утилітарного простору.

Підвісні сантехнічні конструкції продовжують користуватися популярністю у сучасних дизайнерів і їх замовників. Консольний унітаз, біде або раковина виглядають дуже стильно. Всі інженерні системи і зливний бачок «заховані» за фальш-панелями, в кімнаті дуже просто здійснювати прибирання, а монтаж подібної сантехніки допомагає заощадити дорогоцінні сантиметри корисного простору ванної кімнати.

Актуальні колірні рішення
Не виходить з моди колірна гамма, що дозволяє створити близькі до природи дизайнерські рішення. Натуральні відтінки актуальні як ніколи. Якщо говорити про вибір кольору для створення обробки ванної кімнати, то безумовними фаворитами стали всі відтінки білого, пастельні тони, що дозволяють не тільки створити ідеальний фон для сантехніки і меблювання, але і візуально збільшити обсяги приміщення. В рамках невеликих просторів зорове розширення меж кімнати стає наріжним каменем. І головними його «знаряддями» є колір, світло і форма.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Світла ванна кімната завжди буде в тренді. Використання білосніжних відтінків для обробки утилітарного простору допомагає не тільки візуально збільшити його обсяги, але і створити чистий, легкий і свіжий образ, який найбільш автентичний поданням багатьох про те, яким має бути приміщення для водних і санітарно-гігієнічних процедур. Але фахівці застерігають від використання світлих тонів для оформлення всіх поверхонь ванної кімнати. Застосуйте темний колір для обробки підлог, по крайней мере. Абсолютно біле приміщення виглядає «безформним», розчиняється в просторі і не дає уявлення про межі поверхонь, що може привести до емоційної дезорієнтації, замість очікуваного розслаблення і відпочинку.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Для виконання систем зберігання, які найчастіше мають прості форми і лаконічний дизайн будуть актуальні наступні колірні рішення:

димчасті відтінки;
графітовий і інші відтінки сірого кольору;
землисті;
бежеві з безліччю варіантів відтінків;
«Капучино»;
"гіркий шоколад";
«Трюфель».
Приємна погляду палітра

Сірий колір став одним з безперечних фаворитів при оформленні приміщень самого різного призначення. Ванні кімнати не виняток. Різні відтінки сірого кольору здатні створити не тільки ідеальний нейтральний фон для білосніжної сантехніки, але і відмінно поєднуються з блиском сантехнічних аксесуарів, дзеркальними і скляними поверхнями. У сірому кольорі багато благородства і спокійною, заспокійливою розкоші. Розбавивши сіру палітру поверхнями з дерева (або його якісного аналога) і білизною сантехніки, можна отримати справді сучасний і стильний дизайн утилітарного приміщення.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Імітація мармуру з сірими прожилками на білому тлі ніколи не вийде з моди. Традиційні поверхні може імітувати кераміка і штучний камінь. В результаті виходить актуальний сучасним тенденціям дизайн, але з ухилом в класику.

Всіх, хто не любить «нудні» світлі дизайн-проекти ванних кімнат, можуть сміливо ставити на сучасний тренд в сфері оформлення кімнат - чорно-білі контрасти. Поєднання білосніжних і темних (найчастіше графітових або глянцево-чорних) поверхонь дозволяє створити оригінальний, динамічний дизайн, в якому нескладно буде відчути тонус і прилив сил, енергії.

Для тих, кому й контрастні варіації оформлення ванної кімнати здаються недостатньо яскравими, можна запропонувати дозоване використання яскравого кольору. Чи буде це використання акцентної поверхні або інтеграція яскравою сантехніки (предмета меблювання) - в будь-якому випадку необхідно зупинитися на виборі одного яскравої плями в альянсі зі світлим або нейтральним основним фоном.

Тренди оформлення ванної кімнати у 2017

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.