Топ-10 помилок під час ремонту

Топ-10 помилок під час ремонту
Його чекають, до нього готуються, його бояться. Ремонт не випадково порівнюють зі стихійним лихом. Ми проаналізували типові помилки і розповімо про них нижче.

1. Вибір дверей
Двері варто вибирати до початку обробки приміщення. Набагато простіше спочатку вирізати дверний отвір потрібного розміру, а не переробляти його вже після укладання плитки або штукатурки.

2. Стяжка підлоги
Якщо ви плануєте переробляти стяжку підлоги, врахуйте її висоту при розрахунках розмірів дверей і дверного отвору.

3. Установка наличників
Встановлювати лиштви на двері варто вже після поклейки шпалер, інакше стик буде виглядати неакуратно.

4. Розрізування шпалер
Обрізати шпалери слід не ножицями, а ножем, тримаючи його під кутом в 45 градусів. Так у вас вийде рівний і гладкий зріз.

5. Перевірка напору води
Обов'язково перевірте, чи достатній тиск води в кранах. Слабкий тиск води не тільки доставляє незручності при користуванні душем або туалетом, при недостатньому напорі не запрацює газова колонка або система фільтрації води.
Якщо з сантехнікою все в порядку, то підсилити тиск можна за допомогою спеціальних насосів, які монтуються в трубу подачі і автоматично піднімають тиск води до заданого рівня.

6. Вибір плитки
При покупці плитки пам'ятайте, що надмірна кількість бордюрів, фризів і вставок може нашкодити загальному дизайну приміщення.

7. Навантаження на гіпсокартон
Якщо ви плануєте робити перегородки або стіни з гіпсокартону, майте на увазі, що навантаження на них повинно бути мінімальним.

8. Вирівнювання стін
Перед тим як повісити кухонні шафки, переконайтеся, що стіни ідеально рівні. Криві шви між стіною і меблями або стільницями дуже помітні, особливо при штучному світлі, і виглядають неохайно.

9. Вибір витяжки
Обираючи витяжку, попросіть включити її прямо в магазині і послухайте, наскільки голосно вона працює. Це спростить ваш вибір і допоможе уникнути неприємного шуму під час експлуатації.

Топ-10 помилок під час ремонту

10. Сховайте повітрявідвід
До речі, при покупці витяжки продумайте, як заховати повітрявідвід.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.