Якщо у вас немає святкового настрою

Якщо у вас немає святкового настрою
Зовсім несподівано наблизилося закінчення 2017 року, а в душі досі немає відчуття свята? Не сумуй, ми знаємо, як підняти настрій і налаштуватися на новорічний позитив.

Прикрась оселю

Якщо у вас немає святкового настрою

З оселі починається і настрій, тому обов’язково прикрась свій простір якнайкраще! Постав ялинку, повісь гірлянду, прикрась вікна. Використовуй безліч новорічних деталей і вогників – саме так ти прикрасиш свій простір. Також не завадять ароматизатори: ваніль, кориця, цитрусові і, звичайно ж, какао сприяють затишному та святковому настрою.

Сходи на ковзанку

Ковзанка – невід’ємна частина зимових розваг. Тому, щоб зарядитися позитивом і привести себе у форму до свят, піди і попустуй на ковзанах.

Спечи імбирного печева і звари глінтвейн

Якщо у вас немає святкового настрою

Імбирна хатка й печиво – ще один ароматний і смачний атрибут нового року. Повір, якщо ти цілий вечір будеш готувати казковий імбирний будиночок, а зрештою влаштуєш своєму виробу чарівний фотосет – ти не тільки втомишся, але й дістанеш святковий настрій.

Подивися різдвяні фільми

Якщо у вас немає святкового настрою

Снігу зараз не багато, і температура повітря зовсім не зимова. Спробуй зліпити сніговичка з раздлічних підручних засобів, вати, паперу. Включи свою фанатазію – імпровізуй. Класична новорічна забава точно надихне тебе і налаштує на позитивний лад.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.