Квартиру в столиці можна придбати за 18 тис. дол.

Квартиру в столиці можна придбати за 18 тис. дол.
За даними аналітичного центру АН «Благовіст», найбюджетнішими об'єктами, які були продані в серпні, стали: однокімнатна квартира площею 24 кв. м на вул. Набережно-Корчуватській (Голосіївський р-н) за 18 тис. доларів та «готелька» площею 21 кв. м в пр. Межовому (Подільський р-н) за 19 тис. дол.
За 50 тис. доларів в серпні можна було придбати: однокімнатну квартиру площею 36 кв. м по вул. Саксаганського (Голосіївський р-н) та двокімнатну квартиру площею 44 кв. м на Кловському узвозі (Печерський район) у старому житловому фонді. За 51 тис. дол. була продана трикімнатна квартира площею 60 кв. м по вул. Мартиросяна (Солом'янський р-н). За 52 тис. дол. можна було розраховувати на покупку трикімнатної квартири площею 80 кв. м по вул. Будівельників (Дніпровський р-н).
Із бюджетом в 75 тис. доларів в серпні можна було придбати 3-кімнатну квартиру площею 68 кв. м по вул. Печенізької (Шевченківський р-н). А за 100 тис. доларів змінилися власники однокімнатної квартири площею 53 кв. м по вул. Малій Житомирській (Шевченківський р-н) та трикімнатної квартири в новобудові на просп. Перемоги (Святошинський р-н), площею 96 кв. м.
Найдорожчими в даній категорії стали: трикімнатні апартаменти в новому будинку по вул. Академіка Філатова (Печерський р-н) площею 86 кв. м, вартістю 230 тис. доларів та 3-кімнатна квартира на Оболонській набережній (Оболонський р-н) площею 125 кв. м за 250 тис. доларів.
Крім квартир, в передмістях столиці можна було придбати будинок: в селі Рудня (Броварський район) за 36 тис. доларів та в місті Васильків вартістю 50 тис. доларів. Площа обох будинків – 120 кв. м. З бюджетом у 60 тис. доларів можна було купити котедж площею 90 кв. м в селі Вишеньки (Бориспільський район). За 190 тис. доларів був придбаний особняк площею 240 кв. м в селі Петрушки (Києво-Святошинський район).
Джерело 100realty.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.