Покупка житла в Україні

Покупка житла в Україні
Для населення в Україні гостра нестача малометражних квартир.
Гострий дефіцит недорого житла, невеликою площею, спостерігається в столиці і регіонах. Оплатити наявне на ринку житло, середній клас, населення не в змозі.

На півдні країни, зокрема в Криму, житло як і раніше затребуване. При існуючому стабільному попиті угод купівлі / продажу відбувається дуже небагато. Кримські експерти ринку говорять, що в цьому регіоні теж не вистачає малометражних квартир, а ціни коливаються в межах однієї тисячі доларів за квадратний метр.

На Заході Україні забудовники врахували побажання споживачів і тому тут з'являються об'єкти з малометражними квартирами за доступною ціною. Наприклад, в Ужгороді найчастіше вводяться в експлуатацію будинки, де повністю продані всі квартири.

У Києві ж, експерти заявляють з упевненістю, українці буквально «змели» малометражну нерухомість («хрущовки», однокімнатні і гостинки). А компанії-забудовники практично не зводять житла площею до 40 кв.м. Саме тому попит на такі квартири є і буде.

Схід України як і раніше є ринком з найдешевшою нерухомістю. Робота в Харкові і невисокі ціни на житло дозволяють громадянам обзаводитися власними «квадратними метрами». Тут невелику квартиру можна придбати за 15 000 доларів.Трохи дорожче в Дніпропетровську, де квартири пропонуються за 17 000 доларів, і в Донецьку - за 18 000 доларів.

Источник: http://www.info-build.com.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.