Житло в столиці завжди буде на порядок ліквіднішим, ніж житло в передмісті, – Олег Василенко

Житло в столиці завжди буде на порядок ліквіднішим, ніж житло в передмісті, – Олег Василенко
Про це в інтерв’ю виданню Gazeta.ua розповів заступник голови правління банку АРКАДА Олег Василенко.
Він пояснив, що часто ситуація залежить від потреб інвестора.
– Покупці є різні. Є ті, хто купує житло для себе, щоб там жити. Але є значна частина людей, які інвестують в нерухомість з різними цілями: або в об’єкт на перепродаж, або для здачі в оренду. Є частина людей, що інвестують в нерухомість. Адже в гривнях дешевше коштувати квартира не буде. Житло в столиці завжди буде на порядок ліквіднішим, ніж житло в передмісті, – наголосив експерт.
Олег Василенко додав, що також є частина людей, які заробляють на інвестуванні, а потім на продажу готової квартири.
– Такі люди вкладають тільки в столичну нерухомість. Якщо в Київській області невідомо, що з житловим комплексом трапиться через п’ять років, то в Києві житло завжди буде обігріто, забезпечено водою, буде під’їзд. З точки зору збереження коштів це зовсім інша справа. За нашими підрахунками, таких інвесторів близько 25 %, а в періоди зростання будівництва, підйому економіки їх кількість доходить до 50 %, – зазначив заступник голови правління банку АРКАДА.
Для довідки: Банк АРКАДА посідає лідируючі позиції в рейтингах компаній, які реалізують найбільші проекти будівництва житлових комплексів в столиці. Банк виступає управителем Фонду фінансування будівництва, тобто залучає гроші інвесторів, контролює процес зведення ЖК і тільки після здачі будинку в експлуатацію заселяє нових мешканців.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.