Чим небезпечні електронні сигарети

Чим небезпечні електронні сигарети
Фахівці зі Сполучених Штатів Америки після дослідження легких курців обох видів сигарет прийшли до висновку, що електронні аналоги нітрохи не менш небезпечні, ніж звичайна тютюнова продукція, повідомляє ЗМІ
Фізіолог Мехмет Кесімер, співробітник Університету Північної Кароліни заявив, що головною небезпеку для сучасного суспільства являє недостатня інформованість про шкоду електронних сигарет. У свою чергу недолік інформації викликаний малою кількістю досліджень на цю тему. Не маючи наукових підтверджень того, що вейпи небезпечні, люди масово починають їх палити. Виявляється, що це загрожує великими проблемами зі здоров'ям.
В рамках свого дослідження Кесімер вивчив легеневі тканини 15 курців вейпов. Результати виявилися невтішними. З'ясувалося, що в легенях і дихальних шляхах любителів електронних сигарет присутня висока концентрація білків, які свідчать про наявність нейтрофілів. Так називають специфічний вид лейкоцитів, який захищає організм від грибкової та бактеріальної інфекції. У надмірній кількості він може завдати шкоди – спровокувати вовчак, псоріаз або васкуліт.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.