10 причин, чому варто вживати більше вершкового масла

10 причин, чому варто вживати більше вершкового масла
Вершкове масло сьогодні прийнято вважати не найкориснішим продуктом для здоров'я, адже воно — причина атеросклерозу серцевих артерій. Здебільшого з-за цього багато воліють відмовлятися від його вживання, зводячи до самого необхідного мінімуму.
Жителі Тибету вживають олію особливим способом. Вони готують напій, в який входить олія яка, сіль і зелений чай. Його вони п'ють кілька разів протягом дня, і весь світ чув про їх довголіття. Є думка, що секрет довгого життя полягає саме у використанні досить великої кількості масла, тому на цей продукт слід придивитися уважніше.

10 причин частіше вживати вершкове масло
У вершковому маслі міститься найбільш легко засвоюване джерело вітаміну А. Це речовина благотворно впливає на роботу щитовидної залози і надниркових залоз.
Жиророзчинні вітаміни а, Е, К, Д завдяки жирним кислотам, що містяться в цьому продукті, всмоктуються набагато швидше. Якщо поєднувати овочі з вершковим маслом, то вони стануть набагато корисніше.
Вершкове масло дає швидке відчуття насичення. Воно не сприяє набору жирової маси. Після того, як всі складові вершкового масла всмоктуються, вони енергетично забезпечують потреби організму.
У продукті містяться антиоксиданти, що захищають від атеросклерозу і раку.
У непастеризованому продукті присутній Wulzen — фактор, в якому є лікувальні властивості, що допомагають позбутися від артриту, катаракти. Цей фактор особливо допомагає тим, у кого простежується зменшення еластичності артерій.
У вершковому маслі міститься йод в легко засвоюваної формі. Є думка фахівців, що внаслідок відмови від вживання цього продукту і почалася епідемія зобу, яка простежувалася на початку минулого століття.
Регулярне вживання вершкового масла благотворно впливає на роботу травного тракту.
Вітамін К2, що міститься в продукті, – хороша профілактика карієсу, остеопорозу.
У вершковому маслі є жирні молекули — вони охолоджувально впливають навіть на хронічні вогнища запалення в мозку. Ці молекули не дозволяють токсинам проникати в організм через стінки шлунково-кишкового тракту.
Битурат – це речовина, яка міститься в продукті і сприяє зниженню рівня холестерину і ліпідів. Битурат здатний підвищити чутливість до інсуліну. Люди, які регулярно вживають цей продукт, менше схильні до ризику виникнення інфаркту.
Фахівці стверджують, що більш корисним є масло тих корів, які пасуться на пасовищі. Масло корів, що постійно знаходяться в загородах, вже не насичене такою кількістю лікувальних властивостей.
Багато хто вважає, що активна пропаганда відмови від вживання вершкового масла – це хитрий хід продавців дешевих маргаринів, що містять трансжири, рослинні олії.
Купуйте якісний продукт, пам'ятайте, що на своєму здоров'ї економити точно не варто.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.