Еко-іграшки на ялинку: покрокова інструкція

Еко-іграшки на ялинку: покрокова інструкція
Вони надають новорічного деревця шарм, що не обтяжуючи його гілки і не перевантажуючи композицію непотрібним буйством фарб. Це – варіант, який оберуть поціновувачі стриманого лаконічного стилю в новорічному декорі.
Готові вироби схожі на різдвяне печиво або імбирні пряники і зробити такі іграшки самостійно простіше простого.
Одні з найважливіших переваг таких іграшок – їх довговічність і практичність в експлуатації. На відміну від скляних пластикових і керамічних іграшок, картонні вироби розбити неможливо.
Для заготовок необхідно взяти міцний товстий картон. Його можна «добути», розібравши коробку від побутової техніки. За допомогою ножиць або канцелярського ножа необхідно вирізати силуети героїв, які перетворяться в іграшки.
Потім слід підготувати 10–30 метрів звичайної мотузки-шпагату. Довжина матеріалу залежить від кількості іграшок, які ви хочете виготовити. Для 5-ти іграшок досить буде 10-ти метрів шпагату, а на створення 10-ти, відповідно, більше 20-ти.
Вирізану фігурку необхідно щільно обмотати шпагатом. Чим більше шарів мотузки буде на картонній заготівці, тим об'ємніші і «живіші» будуть іграшки. Миленькі пухкенькі конячки і ялинки з опуклими бочками – те, що потрібно для веселих прикрас.
Обмотуючи картонну заготовку шпагатом, імпровізуйте. За допомогою окремих мотків легко створити додатковий декор виробу.
Таким способом легко виготовити різні ялинкові іграшки –від силуетів гномів до візерункових сніжинок.
Джерело: domik.ua.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.