Тисяча і одна сніжинка: як виготовити вироби на Новий рік

Тисяча і одна сніжинка: як виготовити вироби на Новий рік
Новий рікмчить до нас. Міста одягаються в мерехтливі вогні, на ринках щосили кипить вибір ялинок, а в будинках тривають приготування до свята зустрічі Нового року.
Domik.ua розповідає, як швидко і ефектно підготувати будинок до Нового року і впустити в нього атмосферу справжнього свята. Всі прикраси можна виготовляти разом з дітворою. Діти будуть в захваті, проводячи час за виготовленням саморобних новорічних виробів.

1. Іграшки з фетру
Фетр – простий у використанні матеріал, з якого легко зшити яскраві м'які іграшки. Для виготовлення новорічних іграшок знадобляться відрізки різнобарвного фетру, голка з нитками в тон матеріалу і наповнювач – вата.
Падалка виходять легкими і об'ємними – їх зручно розвісити на ялинкові лапи і милуватися ними в період новорічних канікул.

2. Різдвяний вінок з хвої
Вінок з справжніх хвойних гілочок можна зробити своїми руками за один вечір. Для цього знадобляться ялинові або соснові гілки, кілька яскравих стрічок і міцний шпагат – для фіксації гілочок по колу.
Така прикраса доречно як в маленькій квартирі, так і в просторому приватному будинку. Вінок можна розмістити біля каміна, прикрасити їм вхідні або міжкімнатні двері, вікно і стіну.

3. Іграшки із солоного тіста
Це незвичайний варіант декору житла до Нового року. З солоного тіста можна зробити ялинкові іграшки, а міні-фігурками – прикрасити підвіконня або камін.
Рецепт солоного тіста:
- пшеничне борошно – 2 склянки;
- екстра сіль – 1 склянка;
- холодна вода – 250 мл.
Щоб приготувати солоне тісто, потрібно перемішати борошно і сіль, додати воду і замісити тісто. Якщо воно кришиться, потрібно додати трохи води. Якщо тісто липне до рук – підсипте борошна. Готове тісто розкочують в пласт і видавлюють з нього фігурки за допомогою формочок для випічки.
Солоне «печиво» потрібно висушити на відкритому повітрі (3-4 дні) або в духовці, розігрітій до 150 ° C (20-30 хвилин).

4. Паперові об'ємні вироби – дорогоцінні камені, свічки, морозиво
З грубого паперу або картону можна виготовити ефектні предмети декору, якщо дотримуватися нескладних правил.

Дорогоцінні камінці
Щоб виготовити дорогоцінні камені, потрібно роздрукувати з інтернету шаблони, вирізати їх і склеїти в об'ємне виріб.
Схему діаманта потрібно роздрукувати на щільному кольоровому папері і вирізати по позначеному контуру.
Потім необхідно процарапать голкою лінії згину (відмічені пунктиром), щоб папір було легше складати. Проводити лінії голкою бажано за допомогою лінійки, щоб вони вийшли ідеально рівними.
Перед тим як повністю склеювати виріб, потрібно прикріпити до неї зсередини петельку, за яку іграшка буде підвішена на ялинку.

Свічки з картону
Щоб зробити креативні ялинкові іграшки у формі свічок, потрібно скласти гармошкою дві смужки міцної яскравого паперу.
З кольорового паперу виріжте полум'я свічки, а з картону – круглу підкладку. Готову новорічну іграшку необхідно приклеїти до прищіпки і зафіксувати на ялинових гілках.

Морозиво на ялинці
Іграшки в формі вафельних стаканчиків, наповнених солодкими кульками морозива! Це стане яскравим акцентом на новорічному деревце.
Солодкі ласощі можна виготовити самостійно, взявши пакувальної крафт-папером і гофрованої (м'якої) різнокольоровим папером – для кульок морозива.
З крафт-паперу необхідно вирізати кола і розрізати навпіл. З напівкіл потрібно скласти конус і склеїти його. Гофрований папір зімніть в грудочки і наповніть ними «стаканчики». Щоб зафіксувати деталі, нанизуйте на нитку «кульки морозива» і «пришити» їх до основи конуса стаканчика.
У верхівках «морозива» голкою потрібно виконати петельки, за які іграшки будуть розвішені на ялинці.
Джерело: domik.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.