Зимове сонцестояння: час запросити у наше життя диво, чого варто уникати в ці дні

Зимове сонцестояння: час запросити у наше життя диво, чого варто уникати в ці дні
Час ніби ущільнюється й упаковується, а ми маємо можливість у стислі терміни прожити весь майбутній рік за ці 12 днів. Усе, що у ці дні буде нами сказано вголос і зроблено, малюватиме тонкий і прозорий візерунок нашого життя у році прийдешньому.
Особливу силу матимуть останній, дванадцятий, день цього циклу і, звичайно ж, остання, дванадцята, ніч. Найулюбленіше свято – Новий рік – потрапляє якраз у цей період. Знайома нам з дитячих років прикмета «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш» є відлунням ритуалів і містерій, які здійснювала наша Первозданна Душа протягом багатьох тисячоліть.

Чого варто уникати в ці дні
Насамперед будьте дуже уважні до своїх слів, які вимовляєте вголос. Нехай навіть випадкові негативні прогнози щодо себе не зірвуться з ваших вуст. Адже з них тоді буде складатися візерунок подій, які наповнять ваше життя. «Не хочу», «Не складеться», «Не зможу», «Не встигну» – слова, що не варто вживати, аби майбутній рік був успішним і благополучним.
Також будьте обережні зі своїми прогнозами щодо інших людей. І якщо хтось поруч із вами демонструватиме зневіру до себе, підбадьорте його, просто озвучте щось дуже позитивне і сильне на його адресу.

Що варто робити в ці дні
Цей день, 20 грудня, присвятіть очищенню: свого помешкання, робочого місця, свого тіла, свого оточення, своїх думок.
Викиньте старі речі, які захаращують простір і утримують стару енергію, не дозволяючи чомусь новому ввійти у ваше життя. Прибираючи в домі, уявляйте, як ви очищаєте все своє життя. Рекомендується прийняти також ванну із сіллю.
І тільки після зробленого очищення починайте будувати плани на рік. Прокрутіть його вперед і уявіть, чим би ви хотіли займатися в наступні дванадцять місяців, що для вас зараз є важливим і значущим.
Проговорюйте вголос свої плани. Діліться ними з рідними, близькими, друзями, знайомими, дітьми й батьками. Що більше людей почує про це, то більша буде віддача.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.