НАЙКРАЩИЙ АНТИДЕПРЕСАНТ

НАЙКРАЩИЙ АНТИДЕПРЕСАНТ
Перш ніж намагатися заглушити поганий настрій ліками, спробуємо знайти більш безпечні способи позбавлення від негативних емоцій. Один з них – спілкування з домашніми тваринами. Люди давно звернули увагу на здатність кішок лікувати і підвищувати настрій, проте чому це відбувається, неясно до сих пір.
Кішка відмінно реагує на зміну емоційного фону і рівня енергії. Собаки дають нам позитивний заряд, тоді як кішки забирають негативну енергію. Ймовірно, ви чули, що домашні представники сімейства котячих часто лягають на хворе місце. Пояснення просте: там, де є запалення, температура тіла підвищена, і кішки це відчувають, а тепло їх притягує. Проте, людині при цьому стає легше.

Підходять кішки до людини і в разі, коли вона сильно засмучена. Вони труться, починають муркотіти. Муркотіння кішки – це вібрації на певній частоті, і більшості людей вони приємні, і навіть заспокоюють.

Якщо вам погано, ви втомилися, відчуваєте сильний емоційний стрес, то погладьте кішку. Вона обов’язково відгукнеться на ласку, зігріє своїм теплом, і від поганого настрою не залишиться і сліду. Якщо у вас депресія і немає вдома тварини, то обов’язково заведіть кошеня.

Кішки за своєю природою є незалежними, вони люблять самостійно вирішувати, де спати, куди ходити, що їсти. Кішка не любить насильства над собою і вибирає людей, які поважають її особистий простір. Проте, людині, якій вона довіряє, кішка дасть тепло і увагу, допоможе позбутися від емоційних проблем.
Людям, що знаходяться в депресії, кішка подарує спокій і позитивні емоції. Спілкування з тваринами підсилює дію лікування, є додатковим засобом профілактики психологічних проблем і допомагає справлятися зі стресами.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.