Для чого потрібні жалюзі?

Для чого потрібні жалюзі?
Всі ми з вами любимо теплі пори року. Наше око радіє всьому зеленому, красивим пейзажам, синього неба ... Та що там говорити все прекрасне - прекрасно! Але є одне «АЛЕ» - це наше сонечко, яке гріє своїми промінчиками, а заодно (так невзначай) сліпить очі. Всі ми знаємо, як влітку рано сходить сонце, але ми, ж любимо, поспати і довше.

Як же неприємно коли ти прокидаєшся від того, що сонце світить в очі, через відчинені вікна. Звичайно ж, можна повісити якусь темну штору, але ви прекрасно знаєте, як на таких шторах осідає пил, а свіже повітря практично не потрапляє в кімнату. А ось тепер давайте скажемо спасибі тим людям, які придумали жалюзі!

Адже їх придумали для того, щоб захистити нас від сонячних променів і не тільки.

Потрібні жалюзі ще й для того, щоб можна було міняти освітлення в приміщенні, тобто жалюзі можна відрегулювати так, що промені світла не будуть вам світити в очі, але в кімнаті буде досить таки світло. Придбати жалюзі нескладно. Можна купити готові, а можна зробити жалюзі на замовлення. Тим більше фірм займаються цим зараз багато і вони пропонують величезний вибір різних жалюзі.

Також жалюзі потрібні для того, щоб приміщення добре провітрювати, особливо в спекотні дні. Адже якщо у вас будуть висіти штори, з якоїсь щільної тканини, то через неї не буде проходити свіже повітря, а якщо штору відсунути, то знову буде зліпити сонце. Ох, як незручно, правда? До речі, якщо зробити жалюзі на замовлення, можна замовити їх з якимись фішками, наприклад з незвичайним малюнком.

А от, наприклад, якщо ваша квартира розташована на першому поверсі, то будь-який перехожий може побачити, що у вас відбувається в квартирі, а таких людей, які люблять «позаглядивать» у вікна, ой як багато. Ну і не жити ж вам весь час із закритими вікнами? Ось і є необхідними в цьому випадку жалюзі. Ви можете виставити ламелі так, що ви будете бачити всіх, а вас ніхто. Тепер ви розумієте, для чого потрібні жалюзі?

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.