В Україні збудовано та відремонтовано 1510 км автомобільних доріг

В Україні збудовано та відремонтовано 1510 км автомобільних доріг
З початку року українські дорожники оновили та відкрили для руху 1510 км доріг загального користування (дані станом на 26 жовтня 2011 року). Для порівняння: у 2009 році було відкрито рух на 92 км доріг, у 2010 році – на 973 км.

Про це ZThata повідомило Міністерство інфраструктури України.

Зокрема, у 2011 році відкрито унікальну транспортну розв’язку на 128 км автодороги Київ – Чоп поблизу Житомира. На маршруті Москва – Харків – Сімферополь введено в експлуатацію 28 км автодороги Харків-Щербаківка, у Сумській області – 88,1 км автомобільної дороги М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ, на Волині – 27 км автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин, на Чернігівщині та Київщині – дорогу Чернігів – Пакуль – Славутич протяжністю 73 км.

Крім того, у поточному році відкрито рух на новозбудованому обході смт. Бабанка Черкаської області міжнародної автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, яка з’єднує Схід і Захід України, а також на автошляхах Ульянівка-Миколаїв, Севастополь-Балаклава, Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог) та інших.

Тривають роботи на автодорогах Київ-Житомир та Київ-Харків-Довжанський (від Полтави до Лубен), будується під’їзд до м. Ірпінь, завершується будівництво обходу міста Дніпропетровськ.

До кінця 2011 року заплановано завершити ремонтні роботи на під’їздах до міжнародних пунктів пропуску Львів-Рава Руська, Львів-Шегині та відкрити рух на дорозі Львів-Краковець протяжністю 54,4 км.

На 2012 рік Президентом України поставлено завдання відкрити рух не менше, ніж на 2000 км вітчизняних автошляхів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.