В Україні облаштовано майже 808 км доріг

В Україні облаштовано майже 808 км доріг
З початку 2011 року в Україні побудовано і відремонтовано майже 808 км автомобільних доріг. Про це повідомляється на офіційному веб-сайті Мініфраструктури.

За даними міністерства, за даний період в експлуатацію введено 27,386 км автодороги Знам'янка - Луганськ-Ізварине на ділянці I-VII черг обходу м. Луганськ. А вже у вересні було відкрито автомобільний рух на ділянці автодороги Київ-Ковель-Ягодин (на Люблін) протяжністю 27 км і на 88 км автодороги Копти - Глухів - Бачівськ в межах Сумської - отже, відновлено всю дорогу Кіпті - Глухів - Бачівськ протяжністю 243 км до кордону з Росією.

В рамках реалізації третього проекту «Ремонт автомобільної дороги Київ-Чоп» за рахунок коштів ЄБРР відкрито рух на транспортній розв'язці на під'їзді до м. Житомиру протяжністю 10,1 км.

Крім цього, в нинішньому році завершено поточний ремонт на ділянках автодоріг: Київ-Чоп - 263, 47 км, Львів - Краковець - 51,26 км, Львів - Шегині - 10,5 км і на під'їзді до Трускавця і села Східниця - магістраль Турка -Трускавець-Дрогобич - 43,49 км. Також відкрито рух на 28 км автомобільної дороги М-20 Харків - Щербаківка (виконано поточний ремонт), яка є частиною маршруту Москва - Харків - Сімферополь.

До виконання дорожніх робіт залучено понад 5 тис. одиниць техніки. Зараз на об'єктах працює близько 50 тис. чоловік.

Источник: http://dom.ria.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.