Уряд незадоволений підготовкою Житомирщини до опалювального сезону

Уряд незадоволений підготовкою Житомирщини до опалювального сезону
Серед регіонів, які наразі найгірше готові до початку опалювального сезону, - Херсонська, Луганська, Одеська, Сумська та Житомирська області.

Про це під час засідання міжвідомчої робочої групи з питань про підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 року сказав директор департаменту проектного управління та енергоефективності у сфері життєзабезпечення Мінрегіону Станіслав Захаров.

- Не всі регіони однаково підійшли до цього питання, тому у всіх це виходить по різному,- зауважив С. Захаров.

За його слова у Херсонський області 50% мереж не відповідають технічним вимогам.
Захаров також відзначив, що капітальний ремонт будинків в Луганській та Херсонській областях зроблений тільки на 50%.

- У Луганській та Сумській області затягується підготовка котелень, вона виконана всього на 85-86%, така ж проблема існує в Одеській та Житомирській областях. Заміна теплових мереж і в Одеській і в Луганській областях виконана всього на 70%,- повідомив Захаров.

Водночас він повідомив, що з цих питань відбулась колегія, де заслуховувались керівники регіонів, які надали графік виконання робіт та протокольно запевнили, що до початку опалювального сезону асі ці питання будуть вирішені.

В той же час Захаров відзначив, що існують і фрагментарні питання, які не є типовими для всього регіону.

- В Житомирській області, місто Овруч, ще 200 будинків, які мають перевести з центрального опалення на індивідуальне ще не переведені і ці будинки не будуть опалюватись з початком опалювального сезону... У Черкаській області (місто Чигирин) в аварійному стані теплогенеруюче обладнання. А також ТЕЦ №6 міста Києва має обмеження по газу, немає забезпечення гарячою водою,- додав він.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Микола Азаров наголосив на тому, що в разі зриву опалювального сезону в лікарнях і дитячих садках будуть звільнені відповідальні за це керівники.

Источник: УНН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.