Житомирська область технічно до опалювального сезону готова, - Сергій Машковський

Житомирська область технічно до опалювального сезону готова, - Сергій Машковський
Опалення в будинках жителів Житомирської області розпочнеться вчасно.

Про це заявив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, звітуючи про підготовку області до опалювального сезону 2 жовтня під час селекторної наради з питання підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, ЖКГ та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2014/15 року , - пише прес-служба ОДА.

Сергій Машковський зазначив, що зараз не йдеться про відстрочення початку опалювального сезону в Житомирській області немає. Планується, що опалення в будинках жителів області розпочнеться вчасно.

«В області ведеться активна робота щодо зменшення споживання природного газу та щодо переведення котелень на альтернативні джерела палива. у цьому році заплановано перевести на альтернативні енергоносії 94 котельні. Якщо будуть виділені кошти згідно державної субвенції на заходи по заміщенню природного газу, додатково будуть переведені ще 18 котелень, що дозволить заощадити 4,4 млн. куб. м газу. Житомирська область до опалювального сезону технічно готова», - зазначив Сергій Машковський.

Також губернатор підкреслив, що проводиться робота з бюджетними коштами, комунальними та приватними установами, щоб укластися в ліміти газу, які виділені Житомирщині згідно з постановою КМУ №296 (211 069,7 тис. куб. м).

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.