Білорусь призупинила продаж залізничних квитків в Україну

Білорусь призупинила продаж залізничних квитків в Україну
Через те, що Київ не визначився із переходом на "літній час" Білоруська залізниця призупинила продаж квитків на міжнародні пасажирські поїзди сполученням з Україною з 30 березня, повідомив начальник відділу організації пасажирських перевезень пасажирської служби БЗД Костянтин Бояр.


За його словами, дані заходи необхідні, щоб виключити можливі конфліктні ситуації з пасажирами після переходу на "літній час". Після того як Україна щось вирішить, розклад міжнародних поїздів буде відкориговано, і продажі відновляться. Проїзні документи до 30 березня реалізуються в штатному режимі.

Нагадаємо, нещодавно російська залізниця також призупинила продаж квитків на поїзди, що прямують у напрямку України, з 30 березня поточного року. Причина аналогічна білоруській.

Як повідомлялось, раніше Міністерство економічного розвитку і торгівлі України запропонувало відмовитись від переведення годинників на "літній" і "зимовий" час.

У законопроекті передбачається набуття чинності цього порядку 1 березня 2013 року.

У разі прийняття документу чинний "зимовий" час стане постійним, тобто, при переході Європи на "літній" час Україна буде жити за європейським часом.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.