"Спрощенці" заплатили у півтора рази більше податків, ніж торік

"Спрощенці" заплатили у півтора рази більше податків, ніж торік
Підприємці, які працюють на спрощеній системі оподаткування, за 7 місяців 2013 року сплатили до бюджету понад 2,8 млрд грн, що на 53,3% більше аналогічного показника минулого року, повідомила прес-служба Міністерства доходів і зборів України.

"Така позитивна динаміка зростання бюджетних надходжень стала можлива завдяки спрощеним умовам ведення бізнесу для фізичних осіб-підприємців, зокрема, їх розбивці на групи, що дало змогу більшій кількості підприємців працювати за цієї моделі", - йдеться в повідомленні відомства.

У Міндоходів зазначили, що за даними на 1 липня кількість працюючих у третій групі зросла на 56 тис. осіб - до 278 тис. платників податків.

За даними прес-служби, найбільш численною і популярною залишається друга група, яка налічує 692 тис. осіб, що складає більше 55% від загальної кількості "спрощенців".

Міндоходів нагадало, що з 2013 року фізичні особи, які працюють у другій групі, можуть подавати звіти раз на рік, а не щоквартально.

Нагадаємо, кількість підприємців, які працюють на спрощеній системі оподаткування, в червні склала 1,17 млн осіб, а обсяг сплачених ними податкових платежів - 2,1 млрд грн.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.