В Житомирі споживачам Жеку №11 намір підняти плату за вивезення сміття

В Житомирі споживачам Жеку №11 намір підняти плату за вивезення сміття
Міська влада Житомира в особі народного міськвиконкому мають намір підняти плату за вивезення сміття для житомирян - користувачів Жеку №11.

Про це йдеться в однойменному проекті рішення, опублікованому на сайті Житомирської міськради.

Згідно з документом ініціатором підвищення тарифів став сам ЖЕК №11: "Розглянувши звернення комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №11» Житомирської міської ради (далі - КП «ВЖРЕП №11») від 02.07.14 №3 / 229 щодо встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів, згідно висновку державної інспекції України з контролю за цінами від 26.06.2014 №35 щодо розрахунку економічно обґрунтованих планових витрат на виробництво послуг з вивезення твердих побутових відходів".

Тарифи пропонують такі:

Для населення - 36 грн. 21 коп. за 1 куб. метр

Для бюджетних установ та інших споживачів -38 грн. 63 коп. за 1 куб. метр

У разі якщо рішення буде прийнято, воно вступить в силу через 15 днів з дня його офіційного оприлюднення в засобах масової інформації.

Також якщо будуть затверджені ці нові тарифи, що буде визнано таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 26.05.11 №348 «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів, що надаються КВЖРЕП №11» - за яким "З 1 червня 2011 КВЖРЕП №11 тариф на послуги з вивезення твердих побутових відходів для бюджетних установ, організацій та інших споживачів встановлений в розмірі 20 грн. 60 коп. за 1 куб. метр (з урахуванням податку на додану вартість)".

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.