В Україні створили комітет із порятунку гривні та економіки

В Україні створили комітет із порятунку гривні та економіки
Національний банк та Міністерство фінансів утворили спільний координаційний комітет задля реалізації злагодженої грошово-кредитної, боргової та бюджетно-податкової політики України.

"Тільки тісна плідна співпраця та солідарна відповідальність уряду та Національного банку сприятимуть стабілізації валютного курсу та покращенню умов на грошово-кредитному ринку", - наголосила голова НБУ Валерія Гонтарева.

Такий комітет рекомендував створити Міжнародний валютний фонд, місія якого нині перебуває в Києві.


Згідно з рекомендаціями місії МВФ Національний банк України та Міністерство фінансів України створюють координаційний комітет високого рівня з метою реалізації злагодженої грошово-кредитної, боргової та бюджетно-податкової політики України. До комітету входять Голова Національного банку України та керівник структурного підрозділу Національного банку, що відповідає за проведення грошово-кредитної політики, Міністр фінансів України та керівник структурного підрозділу Міністерства фінансів, що відповідає за проведення боргової політики.
Коментуючи створення координаційного комітету високого рівня, Голова Національного банку України Валерія Гонтарева зазначила: “Тільки тісна плідна співпраця та солідарна відповідальність Уряду та Національного банку сприятимуть стабілізації валютного курсу та покращенню умов на грошово-кредитному ринку”.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.