План по мобілізації в Житомирі виконаний всього на 29%

План по мобілізації в Житомирі виконаний всього на 29%
12 лютого, в облдержадміністрації провели нараду, на якій обговорювалося проходження четвертої хвилі мобілізації в Житомирській області.

Про це повідомляє облдержадміністрація.

Військовий комісар Микола Залесський проінформував про виконання планового завдання поставки мобілізаційних ресурсів. В навчальні центри та полігони потрібно направити 1402 військовозобов'язаних, з них 371 офіцера, а також поставити 37 одиниць техніки. Станом на 12 лютого поставлено 905 військовозобов'язаних, що становить 65% від плану. Поставка мобілізаційних ресурсів продовжується і до кінця четвертої черги буде виконана на 100%. Офіцерів мобілізовано 127 (34%), 28 одиниць техніки (76%).

Голова облдержадміністрації зазначив райони, які виконали завдання поставки мобілізаційних ресурсів на 100%. Це Андрушівський, Попільнянський, Володарськ-Волинський, Ємільчинський, Народицький, Олевський, Ружинський та Черняхівський райони.

Сергій Машковський подякував за роботу голів цих райдержадміністрацій та заслухав військових комісарів та керівників районів, у яких ця робота ведеться на недостатньому рівні. Поки що найнижчі показники по мобілізації у містах Житомирі (29%) та Коростені (46%), а також у Любарському, Коростенському та Лугинському районах.

Так, Житомирський міський військовий комісар Андрій Матвієць відзначив низьку активність людей, а також брак часу для роботи з особами, які відмовляються приходити у військкомат. Є труднощі в тому, що люди не відкривають двері, однак це не дає підстав для притягнення їх до адміністративної відповідальності. Кримінальні справи порушено проти 8 осіб, обробляються документи ще на 32 людини, які відмовилися від мобілізації.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.