Повістки на Житомирщині отримали на 100% більше військовозобов'язаних, ніж необхідно

Повістки на Житомирщині отримали на 100% більше військовозобов'язаних, ніж необхідно
Станом на 26 січня в Житомирській області повідомлено на 100% більше військовозобов'язаних, ніж визначено планом.

Про це «Журнал Житомира» поінформував військовий комісар Микола Залесський.

За його словами, 3 тис. військовозобов'язаних вже оповіщені, що пройшли медичний огляд понад 2 тис., з яких за станом здоров'я підходить 28%. В першу чергу повинно бути мобілізовано і 30% офіцерів від загальної кількості. Зараз повідомлено 700 офіцерів запасу, з них пройшли медогляд 50%, за результатами якого придатні до служби тільки 17%.

Крім того, військовий комісар зауважив, що ще під час першої черги в 2014 році мобілізаційні ресурси з сільської місцевості районів практично використані. Більше військовозобов'язаних у містах області: Бердичів, Коростень, Житомир і Новоград-Волинський.

Так у Бердичівському об'єднаному військовому комісаріаті на обліку понад 8,5 тис. Військовозобов'язаних, мобілізаційне завдання - 500 осіб, вручені оповіщення 50. У Житомирі понад 24 тис. мобілізаційних ресурсів, проте завдання - мобілізувати 700 осіб. В Коростені і Погоди на обліку понад 7 тис. військовозобов'язаних, оповіщення вручено 30-40 особам.

«Розумію, що від Житомирської області в АТО вже знаходиться багато військових. Наші бригади є гордістю області. Однак ми повинні дати їм можливість відпочити і прийти на демобілізацію. Керівники районів несуть повну відповідальність за виконання завдань четвертої хвилі мобілізації. Розробіть систему оповіщення та проконтролюйте роботу медичних комісій», - зазначив Сергій Машковський.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.