У Львові заборонено самовільно встановлювати вікна

У Львові заборонено самовільно встановлювати вікна Галицька районна адміністрація Львова склала 67 актів попередження за самовільне встановлення вікон і подала 1 позов до суду. У рамках здійснення заходів щодо збереження архітектурного ансамблю Львова прийнято рішення щодо заборони самовільної заміни вікон у будинках, що віднесені до переліку архітектурних об’єктів. Про 10 липня повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З початку року було зафіксовано 67 таких випадків і складено акти попередження. Ці документи передані в Інспекцію державного архітектурного контролю Львівської області, що має право вживати відповіді заходи в межах своєї компетенції.

У випадку з незаконним встановленням пластикових вікон на площі Ринок, 3 юридичний відділ Галицької районної адміністрації був змушений звернутись до суду. Позовна заява, у якій визначена вимога повернути до попереднього вигляду фасад будинку, що був пошкоджений під час встановлення вікон, знаходиться на розгляді у суді.

Львівська міська рада просить мешканців будинків у історичній частині Львова звертатися в управління охорони історичного середовища для консультації щодо правильності встановлення вікон у будинках.

Источник: ZiК

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.