Монтаж офіційних фан-зон Євро-2012 в Україну почнеться в середині травня

Монтаж офіційних фан-зон Євро-2012 в Україну почнеться в середині травня
10.05.2012, НовиниЄвро 2012
До середини травня розпочнеться монтаж офіційних фан-зон Євро-2012 в приймаючих українських містах, до 20 травня всі міста будуть прикрашені символікою чемпіонату, повідомив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

«В середині травня розпочнеться монтаж фан-зон, який повинен завершитися 7 червня. УЄФА надає містам базове інфраструктурне оснащення - основну сцену, великий екран, світло, звук і сателіт », - сказав чиновник.

За словами М.Лубківського, міста отримають обладнання 25 травня. З 20 травня розпочнеться брендинг фан-зон. Чиновник також повідомив, що до 20 травня приймаючі міста турніру будуть прикрашені символікою Євро-2012, яка буде розміщена в аеропортах, на залізничних вокзалах, в центральній частині міст, на протокольних маршрутах.

За словами директора турніру в Україні, в Києві додатково будуть оформлені символікою Євро-2012 громадський транспорт і фунікулер, нові термінали аеропортів «Бориспіль» і «Жуляни».

До 1 червня в приймаючих містах буде здійснено брендування автобусів і зовнішніх носіїв символікою компанії Respect, яку проводить УЄФА під час чемпіонату.

Источник: building.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.