Колесніков: Україна виконала всі зобов*язання до Євро-2012

Колесніков: Україна виконала всі зобов*язання до Євро-2012
23.05.2012, НовиниЄвро 2012
Україна виконала вимоги Європейського футбольного Союзу з підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. На цьому сьогодні під час брифінгу у Кабінеті Міністрів наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

За словами Віце-прем’єр-міністра, усі стадіони чемпіонату Євро-2012 передані в управління УЄФА й очікують на футбольні поєдинки. «11 травня НСК «Олімпійський» було передано під патронат УЄФА. Окрім нього, в управління УЄФА також перейшли й інші стадіони – у Львові, Харкові та Донецьку», – зазначив Борис Колесніков.

Наразі ж завершується підготовка аеропортів - 28 травня буде відкрито новий термінал D у «Борисполі». Готові прийняти гостей чемпіонату аеропорти Харкова, Львова, Донецька. Також оновлено й аеропорт «Жуляни».

- 28 травня Президент України Віктор Янукович відкриє термінал D в аеропорту «Бориспіль». Його потужності дозволять відмовитися від решти аеровокзалів. У Харкові держава профінансувала нову злітно-посадкову смугу, а спорудження нового терміналу було профінансовано приватним інвестором, – розповів Борис Колесніков.
Віце-прем’єр-міністр додав, що окрім стадіонів і аеропортів повністю готова до Євро-2012 готельна сфера.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.