Біднішими жити не будемо - пообіцяв Азаров

Біднішими жити не будемо - пообіцяв Азаров
Прем'єр вважає, що країна витримає чергової кризовий шторм

Уряд разом з Національним банком розробив програму мінімізації впливу на економіку Україну кризових явищ. Про це повідомив прем'єр-міністр Україна Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів 12 жовтня.

Дії уряду будуть направлені на те, щоб зберегти купівельну спроможність людей на внутрішньому ринку.

Прем'єр-міністр повідомив, що сьогодні триває програма співпраці з МВФ. Камінь спотикання - питання підвищення тарифів на газ для населення.

«Але в уряду свої розрахунки. Наша позиція полягає в тому, що потрібно знайти інші компенсатори і не перекладати на людей тягар надвисоких цін на газ », - заспокоїв Азаров.

Глава Уряду впевнений, що в цьому питанні вдасться знайти вірне рішення. Прем'єр аргументував свою точку зору тим, що в країні нарешті досягнута економічна стабільність, а дефіцит бюджету знижено з 16% до 3,5%,. Це дає всі підстави, незважаючи на коливання у світовій економіці, забезпечити населенню Україна стабільний рівень життя.

«Рівень життя зменшуватися не буде. Це принципово », - підкреслив Азаров. Відзначимо, раніше Микола Азаров висловив упевненість, що найближчим часом українці не будуть жити краще.

Источник: http://www.bagnet.org/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.