Житомир отримає пару мільйонів від Кабміну для вирішення проблем Водоканалу, та це копійки

Житомир отримає пару мільйонів від Кабміну для вирішення проблем Водоканалу, та це копійки
Кабмін на погашення різниці в тарифах виділив області 4,3 млн. Борг Житомирського водоканалу - 32 млн.грн.

Житомирська область отримає 4 млн. 268,8 тис.грн. субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання та водовідведення.

11 червня Кабінет Міністрів затвердив Порядок та умови надання в 2012 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню.

Про це повідомляє прес-службу Кабміну.

Згідно з постановою Кабміну, обласний бюджет Житомирської області отримає субвенцію на погашення заборгованості з різниці в тарифах: на послуги водоканалу - 4 млн. 268,8 тис.грн., З яких 2 млн. 549,4 тис.грн. - Надходження від сплати податкового боргу, в т.ч. реструктуризованого або отстроченного; на теплову енергію - 1 млн. 719,4 тис.грн., отриманих від сплати дивідендів (доходу), нарахованих на акції (частки, паї) за результатами фінансово-господарської діяльності за 2011 рік ПАТ «Національна акціонерна компанія« Нафтогаз Україна ».

Як повідомляв портал ZThata , станом на 1 червня 2012 борг КП «Житомирводоканал» за спожиту електроенергію становить 31 млн. 944,6 тис.грн.

Нагадаємо, що на позачерговій сесії Житомирської міськради 7 червня депутати прийняли звернення до прем'єр-міністра Миколи Азарова з проханням прискорити погашення заборгованості з різниці в тарифах, а також врегулювати "питання встановлення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення на рівні повної собівартості».

Источник: Житомир.інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.