Житомиробленерго: борги водоканалу частково погашені, але заспокоюватися рано

Житомиробленерго: борги водоканалу частково погашені, але заспокоюватися рано
ПАТ « Житомиробленерго» отримає згідно з постановою Кабміну України майже 5 млн грн як відшкодування різниці в тарифах за електроенергію.

- В результаті наполегливої ​​роботи керівництва ПАТ « Житомиробленерго » і зокрема фінансового директора С. Безшкурого були укладені договори на проведення коштів на суму 4696 тис. 685 грн за Постановою КМУ № 167« Про відшкодування державою різниці в тарифах у сумі 4 млн 696 тис. грн ». - Повідомляє прес-служба Житомиробленерго.
У тому числі:

КП «Житомирводоканал» - 3196 тис. грн (заборгованість на 1.06.13р. - 20999,3 тис. грн).
КП «Бердічівводоканал» - 1 млн грн (заборгованість на 1.06.13р. - 2012,2 тис. грн).
КП ВУВГК Новоград-Волинської міської ради - 500 тис. грн (заборгованість на 1.06.13р. - 1298,3 тис. грн.
Однак в енергетичній компанії попереджають, що часткове погашення боргів - це не привід для спокою.
- Але враховуючи те, що з 25 мільйонів гривень заборгованості водоканалів Житомирській області за використану електроенергію в даний час залишається приблизно 20 мільйонів і тенденція до її постійного зростання зберігається - час для заспокоєння щодо ситуації з розрахунками ще не настав, - пише прес-служба Житомиробленерго.

Нагадаємо, 28 травня близько 36 тис. житомирян з мікрорайонів: Крошня, Богунія та Польова без попередження залишилися без водопостачання на чотири доби. Тоді ПАТ «ЕК« Житомиробленерго »вкотре відключило електрику на станціях третього підйому КП« Житомирводоканал ».

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.