Що і скільки коштує у супер-потягу Hyundai ?

Що і скільки коштує у супер-потягу Hyundai ?
Пасажири протестували український поїзд “Хюндай” та розповіли про цінову політику харчування у вагонах.

При поїздці в п’ятницю і неділю до тарифів покладається ще й надбавка в 10%.

Безкоштовно поїсти можна буде тільки в VIP-вагонах першого класу, в яких, швидше за все, виходячи з вартості квитків будуть подорожувати переважно представники прибуткового (явно не малого) бізнесу, чиновники, за яких заплатить досить худий держбюджету, так звані мажори і просто багаті українці.

У другому класі все за принципом «вранці гроші – увечері стільці», тобто заплати і попивай чайок і каву відповідно за ціною від 6-8, і від 9-12 грн. за чашечку, що можна порівняти з ціною тих же напоїв у багатьох затишних львівських кафешках на центральних старовинних вуличках. Уже зараз можна впевнено припустити, що реалізація термосів в містах, які були ощасливлені курсуванням Hyundai, різко зросте.

Салатики також не дешеві – від мінімальних 17 грн. і вище. Порція пирога-тортика від 20 грн., Літр апельсинового соку від 20 грн. (При ціні в супермаркеті від 7 грн. За упаковку аналогічної ємності). Судячи з усього, торгова націнка значно перевищує 100%.

З «халявним» Інтернетом (швидше за все, він буде доступним лише в першому класі) також поки не склалося, що, в принципі, можна розцінювати як не цілком сумлінну рекламу, адже українців не попереджали про те, що доступ в Всесвітню павутину буде відкладено.

Також як приємних бонусів були обіцяні кінофільми, напої, бутерброди і бездротовий доступ в Інтернет. З кінофільмами, судячи з усього, проблем не буде. З іншим складніше.

Источник: www.avianews.com.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.