Експерти розповіли, у які банки краще нести гроші

Експерти розповіли, у які банки краще нести гроші
Чим менші відсотки за депозитами пропонує банк, тим він стабільніший, заявив директор Львівської дирекції "Украгазбанку" Олег Василишин.

При цьому банкіри зазначають, що кожен вкладник повинен мати свої особисті критерії оцінки банків, пише Gazeta.ua.

"Підходити до вибору банку треба індивідуально, - заявив фінансист. - Для одного, можливо, це буде банк з вищими відсотковими ставками, для другого з іноземним капіталом, для третього це буде державний банк. Треба подивитися на фінансові показники цього банку. Проаналізувати, які у нього є банківські продукти в частині депозитів, порівняти їх з банками конкурента, порівняти відповідні рейтинги й тоді вирішувати в який банк вкладати гроші".

Проте найважливішим для вкладника має бути можливість забрати свої гроші по закінченню терміну депозиту.

Зі свого боку, керівництво національного банку також переконане у тому, що найголовніше на сьогодні – це забрати гроші з банку.

"Суть не в ставці, а суть в тому чи можна потім, в кінці терміну повернути свої кошти. Це повинне бути для клієнта найголовнішим. І коли я сьогодні бачу рекламні оголошення про відсоткову ставку 25-27, це для мене смішно", - каже Іван Гаврилець, начальник львівського облуправління Нацбанку.

Нагадаємо, у поточному році лідером за приростом банківських депозитів стала Донецька область. Найменше коштів на депозити поклали кияни.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.