Регіонали визнали, що криза 2008 року може повторитись

Регіонали визнали, що криза 2008 року може повторитись
На сьогоднішній день через рецесію світової економіки та падіння вітчизняного промвиробництва в Україні формуються усі передумови повторення кризи 2008-2009 років, заявив регіонал Анатолій Кінах.


"Зараз формуються передумови тієї глибокої кризи, який ми вже пройшли в 2008-2009 роках, коли Україна за два роки втратила 27% промислового виробництва. В Європі, в світовій економіці йдуть дуже серйозні процеси зниження темпів розвитку з елементами рецесії. Україна залежить від зовнішньоекономічної кон'юнктури, половину нашої економіки формують експортери", - сказав він, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

Крім того, Кінах звернув увагу на те, що в країні наразі дуже високий рівень корупції та тінізації економіки, за межами бюджету знаходяться мінімум 350 млрд грн. Третина цих коштів прихована через офшори, додав депутат.

Нагадаємо, у вівторок, 6 листопада, Кабмін схвалив проект "Конвенції між урядом України і урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи".

Внаслідок підписання документа підприємці обох країн отримають гарантії, що прибутки, одержані від підприємницької діяльності на території іншої країни, не підлягатимуть подвійному оподаткуванню.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.