«Житомирводоканал» має намір взяти в банку кредит 1300000 під заставу свого офісу

«Житомирводоканал» має намір взяти в банку кредит 1300000 під заставу свого офісу
Комунальне підприємство «Житомирводоканал» просить владу Житомира дозволити взяти кредит 1,3 млн гривень в одному з комерційних банків під заставу свого адміністративного будинку, розташованого на вулиці Черняховського, 120, оціночною вартістю 4,02 млн. гривень.

«Житомирводоканал» має намір взяти в банку кредит 1300000 під заставу свого офісу, вартістю 4 млн

Про це йдеться в проекті рішення сесії Житомирської міської ради, запланованої на 14 липня.

Згідно з проектом рішення, кредит буде отриманий в тому банку, який запропонує найкращі умови.

За словами заступника мера Житомира Миколи Боровця, кредит необхідний для погашення попереднього кредиту, взятого в одному з комерційних банків Житомира.


У червні 2010 року КП "Житомирводоканал" отримало кредит в АБ "Енергобанк" в сумі 1 млн.грн. під 26 відсотків річних для погашення заборгованості за електроносії. У зв’язку зі складним фінансовим станом підприємства та неможливістю погашення кредиту в установлені терміни виникла посрочена заборгованість за цим договором. Нині банк згідно п.4.2. договору нараховує відсотки із розрахунку 36 відсотків річних та пені за затримку платежів. За даними моніторингу кредитних ставок банків міста відсоток річних за кредитом може складати 17 відсотків з терміном користування кредитом до 2-ох років.

У зв’язку з цим керівництво підприємства звернулося до міського голови з проханням винести на засідання сесії міської ради питання перекридитування під менший відсотток. Банк надавач кредитних коштів буде визначений в результаті тендерних процедур.

Прес-служба КП "Житомирводоканал"

Источник: http://news.city.zt.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.