Увага! Завтра страйкуватимуть працівники трамвайно-тролейбусного управління

Увага! Завтра страйкуватимуть працівники трамвайно-тролейбусного управління
Працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного управління налаштовані страйкувати 21 грудня.

Причина – вони й досі лишаються без обіцяної зарплатні. За попередніми домовленостями з владою 20 грудня – останній день, коли працівники ТТУ мали отримати більшу частину заборгованої зарплатні, решту їм повинні виплатити за тиждень.

"Обіцянки звучали на всіх рівнях, каже голова профспілкового колективу Олег Котенко. – І губернатор, і мер письмово підтвердили, що до 20 грудня буде виплачено 4 мільйони боргу. Але, нажаль, ми сьогодні вже бачимо, що коштів немає і, швидше за все, до кінця дня їх не буде":

"Дійсно в нас є рішення Верховної Ради про виділення нам цих 4 мільйонів гривень, але їх немає по факту. А ці обіцянки, що "почекайте ще трохи" ми вже чули багато разів. Звісно, ми будемо тримати ситуацію під контролем – сьогодні я направив декілька листів на ім'я губернатора та мера Житомира про те, що грошей немає і колектив перебуває в складному психологічному стані. Я б навіть сказав – вибуховому і непередбачуваному. У зв’язку з тим, що практично усі домовленості не виконуються у багатьох є настрій завтра не виходити на роботу"

Влаштовувати страйк – остання справа, додає Олег Котенко, але якщо реакції з боку влади не буде – працівники ТТУ просто змушені відстоювати свої права таким чином.

Источник: Житомирська хвиля

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.