Дебой: у Житомирі будуватимуть ще одну гілку водогону

Дебой: у Житомирі будуватимуть ще одну гілку водогону
Альтернативна гілка водопостачання невдовзі з’явиться у Житомирі. Вартість нового водогону складе близько 40 мільйонів гривень.

Про це «Першому» повідомив Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Місто понад 20 років користується однією гілкою водопостачання.

За словами міського голови, не мати альтернативного водопостачання для Житомира - це вкрай небезпечно.

«Одна мережа водопостачання – це вкрай небезпечно. У разі її пошкодження місто може залишитись без води. Така аварія нещодавно була у Євпаторії і люди були більше 10 днів без води», - сказав мер.

Рішення про альтернативне забезпечення водою Житомира було прийнято під час останнього візиту міністра ЖКХ Анатолія Близнюка.

«Ми показали цю проблему і вже вчора були спеціалісти з міністерства, щоб розглянути проект побудови чи санації ще однієї мережі у 2012 році», - сказав він.

Щодо боргів «Житомирводоканалу» за спожиту електроенергію, які сягають до 25 мільйонів, то мер запевнив, що борг погасить держава.

«Питання боргів водоканалу чітко визнає держава – це різниця у тарифах на електроенергію. Аналогічна ситуація, навіть ще гірша, у інших містах обласного значення, де борги склали сотні мільйонів. Про це знає уряд і президент, тому у бюджеті будуть закладені гроші на погашення боргів», - переконаний Дебой.

Источник: Перший

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.